Hilal Nur İle Mehmet'ten Ömürlük İmza

Hilal Nur İle Mehmet

Hilal Nur Pirim ile Mehmet Akyüz Uzungöl'de Muhteşem Bir Düğün Töreni İle Evlendiler

HİLAL NUR İLE MEHMET’TEN ÖMÜRLÜK İMZA 

Uzungöl’den Mehmet Akyüz ile İzmir’den Hilal Nur Pirim Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler. 

Uzungöl’ün genç Turizmcilerinden ve Çaykara Esnaf Odası Başkanlarından Murat Akyüz ile Neriman Akyüz’ün yakışıklı oğulları Genç Turizmci Mehmet Akyüz ile İzmir’den Şenay & Erol Pirim çiftinin Dünyalar güzeli kızları Hilal Nur 8 Ağustos 2023 Cuma akşamı Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birliktelik yolunda en önemli adımlarını atmış oldular. 

Genç çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,TESOB Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Kara,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Demirkapı Mahallesi Muhtarı Naci Keleş,Yeşilalan Baltacılı Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Baltacı,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Kayınpeder Murat Akyüz’ün misafirleri olarak Başta Şanlıurfa,İzmir,Antalya,Erzincan,Bayburt olmak üzere Ülkemizin değişik yerlerinden gelen misafirler ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı. 

Çaykara İlçemizin Basın dünyasındaki güçlü sesi olan Çaykara Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahipleri Damadın babası Murat Akyüz ile Amcası Ahmet Akyüz’ün tatlı heyecanları yüzlerinden okunurken Düğün Töreni boyunca misafirler ile çok yakından ilgilenmeleri de gözlerden kaçmadı. ,

Genç çiftlerin giriş dansları ile başlayan düğün töreninde daha sonra Resmi Nikah Töreni gerçekleştirildi.Genç Çiftlerin Nikah şahitlikleri Celal Harputlu,Selman Özkan,Mahmut Namal ve Kadir Akyüz tarafından gerçekleştirilirken genç çiftlerin resmi nikahları ise Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı. 

Başkan Tok’un Resmi Nikahı kıymasının ardından Evlilik Cüzdanı TESOB Başkanı Metin Kara tarafından gelin Hilal Nur Akyüz’e takdim edildi. 

Uzungöl Düğünlerin vaz geçilmeyen iki ismi Erol Akyüz ile İsa Olgun düğün töreni boyunca çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları ile davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar. 

Çaykara İlçesinin Müzik Dünyasına kazandırdığı ve Ulusal Müzik Dünyasında Karadeniz Müzik Enstrünmanı olan Kaval Enstrünmanını büyük bir başarı ile temsil eden Sanatçı Kerim Aydın genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne alarak davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı. 

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle takı töreni esnasında davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar. 

Genç çiftlerin düğün törenlerinde eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken aile fotoğraflarının çekilmesi ve havai fişek gösterisi ile düğün töreni sona erdi. 

Çauykara Gündem gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve doğru kararlarını alan Hilal Nur & Mehmet Akyüz çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz. 

 

 



Anahtar Kelimeler: Hilal Mehmet' Ömürlük

İlginizi Çekebilir