Hilal Nur İle Mehmet'ten 8 Eylül'deki Düğün Törenlerine Davet

Hilal Nur İle Mehmet

Turizm Merkezi Uzungöl’ün sevilen genç turizmcilerinden Mehmet Akyüz ile Hilal Nur Pirim İzmir’de gerçekleştirilen Kına ve Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan düğün törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET demeye hazırlanıyor.

Turizm Merkezi Uzungöl’ün sevilen genç turizmcilerinden Mehmet Akyüz ile Hilal Nur Pirim İzmir’de gerçekleştirilen Kına ve Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan düğün törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET demeye hazırlanıyorlar.

Uzungöl’ün genç ve sevilen Turizm İşletme sahiplerinden ve Çaykara Esnaf Odası Başkanlarından Hayat Rose Otel Cafe Restaurant sahibi Neriman(Hatice) & Murat Akyüz çiftinin yakışıklı oğulları,Uzungöl’ün genç Jenerasyon İşletmecilerinden Mehmet Akyüz ile İzmir’den Şenay & Erol Pirim çiftinin dünyalar güzeli kızları Hilal Nur Turizm Merkezi Uzungöl’de 8 Eylül 2023 Cuma akşamı gerçekleştirilecek olan Düğün Törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe imza atmaya hazırlanıyorlar.

Genç çiftlerin ilk Kına ve Düğün Törenleri 4 Eylül 2023 Pazartesi akşamı İzmir Toyhan Bizim Bahçe Bayraklı Düğün Salonlarında gerçekleştirildi.

8 Ağustos Cuma günü saat 19.30’da ise Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilecek olan Düğün Töreni ile genç çiftlerin mutlulukları tamamlanmış olacak.

Genç Çiftler Hilal Nur Pirim ile Mehmet Akyüz Gönül Dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

“Bir Ömür Boyu birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın en önemli akşamında siz gönül dostlarımızı aramızda görmek mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.Tüm Gönül Dostlarımızı Düğün Törenimize davet ediyoruz.”

Genç çiftlerin Düğün Törenleri ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Uzungöl’ün genç İş Adamlarından Murat Akyüz şu ifadeleri kullandı.

Akyüz ve Pirim   aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma içerisindeyiz.Bu tatlı koşuşturma temposu içerisinde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşarak 4 Temmuz 2023 Pazartesi akşamı İzmir’de gerçekleştirilen ve 8 Temmuz 2023 tarihinde Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilecek olan Düğün  Törenlerimizdeki heyecanımızı bizlerle paylaşmalarını istedik.Ancak yine de bu koşuşturma esnasında unutmuş olabileceğimiz kardeşlerimiz,gönül dostlarımız olabilir.Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetesinde yaylanacak olan bu düğün haberinin bir düğün davetiyesi olarak kabul edilerek haberi okuyan tüm gönül dostlarımızı Genç çiftlerimizin bu mutluluklarını paylaşmaya davet ediyoruz.

Bu vesile ile Akyüz ve Pirim  Aileleri olarak mutluluğumuzu gönüllerinde hisseden tüm gönül dostlarımıza minnet duygularımızı iletiyoruz.

KINA-DÜĞÜN

TARİH:4 Eylül 2023 Pazartesi

SAAT:20.00

YER:Tay Han Bizim Bahçe Bayraklı Düğün Salonları Bayraklı-İzmir

DÜĞÜN

TARİH:8 Eylül 2023-Cuma

SAAT:19.30

YER:Uzungöl Sezgin Otel Restaurant



İlginizi Çekebilir