Hayrat'ta Babaya Son Görev

Hayrat

Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demircioğlu’nun babası Rüştü Demircioğlu Hayrat Gülderen Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demircioğlu’nun babası Rüştü Demircioğlu Hayrat Gülderen Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı. 

Bir süreden bu yana çeşitli rahatsızlıkları bulunan Rüştü Demircioğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 

Çaykara İlçesinin en sevilen Eğitimcilerinden olan Mustafa Demircioğlu, uzun seneler yönetici ve öğretmen olarak Çaykara İlçesine hizmet vermişti. 

2010 Yılında Çaykara Anadıolu Lisesi Kurucu Müdürlüğünü yapan Demircioğlu bu görevine 2021 yılına kadar devam etmişti. 

Çaykara Anadolu Lisesinden yüzlerce öğrencinin ülkemizin en iyi üniversitelerinin en kaliteli bölümlerine yerleşmesine vesile olan Müdür Demircioğlu,kurs ve çalışma sistemi ve öğrenciler ile kurmuş olduğu örnek iletişim yeteneği ile Çaykara ilçesinin önemli eğitimcilerinden bir tanesi olmuştu. 

Müdür Mustafa Demircioğlu 2021 Yılında Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilmesi sebebi ile Çaykara İlçesine veda etmek zorunda kalmıştı. 

Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demircioğlu’nun babası Rüştü Demircioğlu 6 Ağustos 2023 Pazar günü öğle namazına müteakip Hayrat İlçesi Gülderen Mahallesi Merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Müdür Demircioğlu’nun babasının cenaze töreni çok yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak  Mermum Rüştü Demircioğlu’na Allah’tan rahmet,Çaykara Halkı ve Çaykara Eğitim camiası adına başta Müdürümüz Mustafa Demircioğlu olmak üzere kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz. 

İLETİŞİM: 

Mustafa Demircioğlu-Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürü-0 505 6370525 

 



Anahtar Kelimeler: Hayrat' Babaya Görev

İlginizi Çekebilir