Haydi Çaykara'm Maça

Haydi Çaykara

Trabzon İkinci Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Çaykaraspor Takımı ligin ikinci devresinin ilk maçında Çaykara İlçe Stadyumunda Trabzon İdamangücü Takımını konuk ediyor.

Trabzon İkinci Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Çaykaraspor Takımı ligin ikinci devresinin ilk maçında Çaykara İlçe Stadyumunda Trabzon İdamangücü Takımını konuk ediyor.

Kırmızı beyazlı ekibimiz 20 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 13.00’de Çaykara İlçe Stadyumunda Trabzon İdmangücü takımını misafir edecek.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı kırmızı beyazlı ekibimiz deplasmanda 3-2 kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmıştı.

Trabzon İkinci Amatör Küme A Grubunda bu gün 3 maç daha oynanacak.Karşılaşmaların programı şu şekilde

TARİH

SAAT

SAHA

BİRİNCİ TAKIM

İKİNCİ TAKIM

20.12.2023

12.30

Akyazı Futbol Sahası

TRB Söğütlüspor

Beşikdüzüspor

20.12.2023

13.00

Çaykara İlçe Stadı

Çaykaraspor

Trabzon İdmangücü

20.12.2023

13.00

Yomra Sentetik Saha

Trabzon İpekyolugücü

Vakfıkebir 1874

20.12.2023

13.00

Trabzon ASKF Sahası

Hızırbeyspor

Boztepespor

20.12.2023

13.00

 

 

 

Çaykaraspor A Takımı Trabzon İkinci Amatör Küme A Grubunda süper bir başlangıca imza atmıştı.Ligin ilk 6 hafta maçlarının tamamını kazanan Çaykaraspor bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Daha sonra sırası ile oynadığı Hızırbeyspor,TRB Söğütlüspor ve Belşikdüzüspor maçlarını kaybeden kırmızı beyazlı ekibimiz bu sonuçlar ile ligin ilk yarısını 18 puan ile dördüncü sırada tamamlamıştı.

Çaykaraspor Takımının bu günkü rakibi Trabzon İdmangücü ise ligin ilk yarısında oynadığı 9 karşılaşmada iki galibiyet 2 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 8 puan toplandı ve ligin ilk yarısını 9. Sırada tamamladı.

Çaykaraspor Takımının mücadele ettiği Trabzon 2. Amatör Küme A grubunda ligin ilk yarısında oynanan 9 karşılaşma sonunda;

Beşikdüzüspor 24 Puan ile lider,

TRB Söğütlüspor 23 Puan ile ikinci

Trabzon İpekyolugücüspor 19 Puan ile üçüncü

Çaykaraspor 18 Puan ile dördüncü sırada yer alıyor.

Çaykaraspor takımı bu gün oynayacağı Trabzon İdmangücü karşılaşması ile yeni bir heyecan ile yeniden zirveye yürümeyi hedefliyor.Liderin 6 puan gerisinde yer alan ekibimiz,ligin ilk yarısında olduğu gibi seri galibiyetler elde ederek ve rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyerek zirveye tırmanmak istiyor.

O halde haydi bakalım Çaykara’m…

Çaykara’da güneşli bahardan kalma bir gün.

O halde…Bu gün saat 13.00’da.

Hepimiz işimizi gücümüzü bırakalım.

İki saatimizi Çaykara’nın gençlerine ayıralım.

Ve Çaykara İlçemizi en güzel bir şekilde temsil eden pırıl pırıl gençlerimizin yanında yer alarak Çaykara İlçe Stadyumuna koşalım.Takımımıza sahip çıkalım.

O halde…

Haydi Çaykara’m Maça..



Anahtar Kelimeler: Haydi Çaykara'

İlginizi Çekebilir