Hamit Uçan,Uzungöl'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hamit Uçan,Uzungöl

İstanbul'da vefat eden Hamit Uçan,Uzungöl'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Uzungöl Filak Mahallesinin yaşayan çınarlarından Hamit Uçan Uzungöl’de son yolculuğuna uğurlandı.

Çeşitli rahatsızlıkları bulunan ve tedavi için İstanbul’da çocuklarının yanında olan Hamit Uçan,tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybetmişti.

Merhum Hamit Uçan,Mustafa ve Yunus Uçan'ın babaları,Mehmet Uçan'ın amcası,İstanbul’da ikamet eden Uzungöl’lü İş Adamlarından Günsoy Kereste Sahibi Kadir Aygün'ün kayınpederiydi.

Merhum Hamit Uçan’ın cenazesi İstanbul’dan Uzungöl’e getirildi.

1 Ağustos 2023 Salı Günü öğle namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Filak Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Hamit Uçan’ın cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah Kaya,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,2004-2019 Dönemi Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz ve çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Çaykara Gündem Gazetesi  olarak Merhum Hamit Uçan Amcamıza Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

 Mustafa Uçan –Oğlu-0 541 4285524

Yunus Uçan-Oğlu- 0 535 2133561

Mehmet Uçan –Yeğeni-0 533 5021222

Kadir Aygün –Damadı-0 541 3148377



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Hamit ' Yolculuğuna Uğurlandı

İlginizi Çekebilir