Gülay İle Cem Berkay'dan Düğün Törenlerine Davet

Gülay İle Cem Berkay

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Cem Berkay Altınsoy ile Gülay Gögercin 16 Aralık 2023 Cumartesi Günü gerçekleştirecekleri Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Cem Berkay Altınsoy ile Gülay Gögercin   16 Aralık 2023 Cumartesi  Günü gerçekleştirecekleri  Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Aslen Diyarbakır’lı olan Menekşe & Ramazan Gögercin  çiftinin dünyalar güzeli kızları Gülay Görercin ile  İlçemiz  Çaykara İlçesinin Basın Dünyasının önemli isimlerinden Güler & Ali Rıza Altınsoy çiftinin  yakışıklı oğlu yakışıklı ismi Cem Berkay Altınsoy gönül dostlarına şu şekilde sesleniyorlar;

 “Bir ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın bu en önemli gününde siz gönül dostlarımızı yanımızda görmek mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.

Tüm Gönül Dostlarımızı Düğün Törenimize davet ediyoruz.”

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri ise 16 Aralık 2023 Cumartesi akşamı saat 17.00’da Trabzon Varlıbaş AVM Büyükşehir Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilecek.

Damadın babası Çaykara İlçesinin Basın Dünyasındaki önemli ismi Ali Rıza Altınsoy, gazetemiz aracılığı ile Gönül Dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

“Gögercin ve Altınsoy    aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma içerisindeyiz.Bu tatlı koşuşturma süreci içerisinde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşarak mutluluğumuzu paylaşmalarına davet etmeye çalıştık.

Ancak sizler de takdir edersiniz ki bu tatlı telaş içerisinde her iki ailenin de gözünden kaçan misafirlerimiz ve gönül dostlarımız olabilir.

Bu vesile ile Gögercin ve Altınsoy    aileleri olarak Çaykara Gündem Gazetesinde yayınlanan bu düğün haberinin Gönül Dostlarımız tarafından bir düğün davetiyesi kabul edilmesini ve bu gönül dostlarımızın 16 Aralık  2023 Cumartesi akşamı Trabzon Varlıbaş AVM Büyükşehir Çok Amaçlı Salonunda  gerçekleştirilecek olan Düğün Töreninlerinde aramızda olmalarının bizim ve gençlerimizin mutluluğunu ikiye katlayacağını ifade etmek isteriz.

Tüm Gönül Dostlarımız Düğün Törenimize davetlidir.

DÜĞÜN TÖRENİ

TARİH:16 Aralık 2023 Cumartesi

SAAT:17.00

YER:Varlıbaş AVM Büyükşehir Çok Amaçlı Salonu Ortahisar-Trabzon



İlginizi Çekebilir