Gezen Sinema Çaykara´da

Gezen Sinema Çaykara´da

2018 Yılında Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkıları ile Öğrencilerimiz ile buluşturulan Gezen Sinema Ekibi 20 Kasım 2018 Salı Günü Çaykara İlçemizde Öğrencilerimiz ile buluştu.

2018 Yılında Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkıları ile Öğrencilerimiz ile buluşturulan Gezen Sinema Ekibi 20 Kasım 2018 Salı Günü Çaykara İlçemizde Öğrencilerimiz ile buluştu.

Çaykara Kaymakamımız Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Çamurali´nin Planlaması ile gerçekleştirilen Organizasyon kapsamında Çaykara İlçemizde yaklaşık 1000 öğrenci Sinema ile buluştu./resimler/2018-11/21/1053309863447.jpgKültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ile gerçekleşen ve Gezen Sinema olarak tanımlanan Gezen Sinema Organizasyonu ile özellikle bulunduğu İlçede Sinema bulunmayan İlçelerde bulunan öğrencilerimizin sinema ile tanışmaları hedefleniyor.

TIR KAMYONU BİR GÜN ÖNCE GELDİ

Gezen Sinema Ekibi Çaykara İlçemize etkinlikten bir gün önce 19 Kasım Pazartesi Günü geldi.Çaykara Hükümet Konağı önünde Sinema Platformu oluşturuldu ve öğrencilerimiz beklenmeye başlandı.

TIR KAMYONU SİNEMA SALONUNA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından özel olarak tasarlanan tır kamyonu park yaptıktan sonra sağdan ve soldan açılarak genişliyor ve tam bir sinema salonu haline dönüştürülüyor./resimler/2018-11/21/1054284708400.jpgİçerisinde 105 tane koltuk bulunan Sinema salonu hem fiziki görünümü hem de donanımı ile hiçbir şekilde gerçek bir sinema salonunu aratmıyor.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Gezen Sinema Tır Kamyonunu ziyaret ederek öğrencilerimizin bu tatlı heyecanlarını paylaşmış oldular./resimler/2018-11/21/1055431272344.jpgÖğrencilerimiz ile birlikte Sinema Filmi de izleyen Kaymakam Çiğdem ve Başkan Tok´un  öğrencilerimizin mutluluklarını görünce çok daha mutlu oldukları gözlerinden okundu.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-ÇAYKARA ÖRNEK BİR İLÇE

Çaykara İlçemizin hem Eğitim Öğretim anlamında hem de Sosyal Etkinlik ve Sportif etkinlikler anlamında örnek bir ilçe olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem sınırlı imkanlarına rağmen Öğretmen ve Yöneticilerimizin azim ve gayretleri sayesinde Çaykara İlçemizin Eğitimde Model alınan Örnek bir ilçe konumuna geldiğini sözlerine ekledi.

/resimler/2018-11/21/1056116741602.jpgKültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Gezen Sinema etkinliği kapsamında öğrencilerimiz ile buluşturulan Sinema Organizasyonunun öğrencilerimiz için çok önemli bir adım olduğunu ifade eden Kaymakam Salih Çiğdem bu tür etkinlik ve organizasyonların bundan sonra da daha sık periyotlar ile devam edece3ğini ve öğrencilerimizin başarısı ve sosyal etkinliklere katılımı anlamında her türlü fedakarlığın şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK-ÇOCUKLAR BBİZİM HER ŞEYİMİZ

Öğrencilerimizin bizim her şeyimiz olduklarını geleceğimizin teminatı olan Sevgili Yavrularımızın sağlıklı ve mutlu bir şekilde yetişmeleri için her türlü fedakarlıktan  hiçbir zaman asla kaçınmayacaklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerimize hizmet etmekten çok büyük bir keyif aldıklarını ifade etti./resimler/2018-11/21/1056279085721.jpgÇaykara İlçemizde Eğitim adına elde edilen üstün ve örnek başarının tesadüf olmadığını planlı ve programlı çalışmanın bir sonucu olduğunu ifade eden  Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Gezen Sinema etkinliğinin de bu organizasyonlardan bir tanesi olduğunu ve de öğrencilerimizi sinema ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

ÖĞRENCİLER BAYILDI

Sabahın ilk saatlerinden itibaren Öğrencilerimiz sıra ile Gruplar ve sınıflar halinde Sinema salonuna akın etmeye başladılar.

Sabah 08´de başlayan Sinema gösterimi hiç ara vermeden gün boyunca devam etti.

Çaykara İlçemizde Sinema şöleni akşamdan sonra da devam etti.Akşamdan sonra bu defa Çaykara İlçemizdeki yurtlarda ikamet eden öğrencilerimiz gruplar halinde sinemaya gelerek bu tatlı heyecanı yaşamış oldular.

1000 ÖĞRENCİ SİNEMA İLE BULUŞTU

Gezen Sinema etkinliği kapsamında Çaykara İlçemizde 1000 Öğrenci gün boyunca Sinema ile buluşarak ömürlerinin en mutlu günlerinden birini daha yaşamış oldular.

Daha önce Sinema etkinliği için Trabzon ve Rize´ye gitmek zorunda kalan öğrencilerimiz Sinema Etkinliğinin ayaklarına gelmesi ile tadına doyum olmayan bir günü yaşamış oldular.

ÖĞRENCİLERDEN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Gezen Sinema Organizasyonunu ve de Öğrencilerimize çok sıcak ve sempatik Davranan Gezen Sinema ekibini çok seven Çaykara´lı öğrencilerimiz Gezen Sinema Ekibinin bu sıcak ve sempatik ekibinin sıcak davranışları Öğrencilerimi,z tarafından anında karşılık buldu.

Çaykara´lı öğrencilerimiz dün Doğum Günü olan Gezen Sinema Ekibinden Cem Erdost İleri için hazırladıkları pasta´yı Cem Abilerine ikram ederken hep birlikte ?İyi Ki Doğdun Cem Abi? solaganları ile Sanatçı Cem Erdost İleri´ye belki de ömrünün en güzel doğum günü hediyelerinden bir tanesini, vermiş oldular.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Gezen Sinema Çaykara

İlginizi Çekebilir