Gelin Aksesuarları Sizi Daha da Güzelleştirir

Gelin Aksesuarları Sizi Daha da Güzelleştirir

O büyük gün yani düğün gününüz gelince heyecanınız artık zirveye ulaşmıştır

 

O büyük gün yani düğün gününüz gelince heyecanınız artık zirveye ulaşmıştır. Bütün gözler  üzerinizde olacaktır. Bu arada damat biraz arka planda kalsa bile gene de başroldedir. Bu yüzden gelinlik ve gelin aksesuarları seçerken damatla uyum içinde olmayı unutmayın. Örneğin aksesuarın en önemli parçası olan ayakkabı seçimini eşinizin boyunu düşünerek yapın. Yüksek topuklu veya düz gelin ayakkabılarının hangisini tercih etmeniz gerektiğini boy faktörü belirler. 

Yüksek topuk uygunsa yanınıza babet türü düz bir gelin ayakkabısını yedek olarak almakta fayda var. Böylece düğünün ilerleyen saatlerinde ayakkabı değiştirerek yorgun ayaklarınızı rahatlatabilir, bu arada şıklığınızı sürdürebilirsiniz. Size gereken bir diğer aksesuar kırmızı renkte bir gelin kuşağıdır. Bir gelenek olan bu gelin kuşaklarının taşlarla süslenmiş çeşitlerini kolayca bulabilirsiniz. 

Artık günümüzde gelinler duvak yerine taşlı tokalarla süslenmiş saç modellerini ya da renkli küçük şapkaları bile tercih edebiliyorlar. Bu tamamen sizin ne istediğinize bağlı. Renkli şapka seçtiğinizde buna uygun olan ayakkabılarla değişik bir kreasyon yaratabilirsiniz. Gelin çiçeği ise vazgeçilmez olan bir başka süs olacak. 

Damadın Aksesuarlarını da Düşünün 

Sizi tamamlayacak olan damadın kıyafetine gelin çiçeğinizin renklerine uygun bir yaka çiçeği takmanız uygun olur. Ayrıca kol düğmeleri ve saat de damat için düşünülebilir. Ama sizin takılarınız ve saçlarınız gelin aksesuarları arasındaki en önemli konudur. Bu duygusal günde ailenizden kalan takıları kullanmak isteyebilirsiniz. Eskileri çağrıştırdığı için bu durumda ?Vintage? tarzı süslemeler daha uygun olur. 

Bunların arasında büyükannelerimizin kullandığı taşlı ve çiçek modelli saç tokalarını bulabilirsiniz. Kuaförünüz bu tokalarla size uygun bir saç modeli yaratabilir. Bütün bu seçimleri kolaylaştırmanın şimdi bir yolu var. Gerçek anlamda bir  nedime olan http://dugunmevsimi.com/gelin-ayakkabisi-ve-aksesuarlari adresi size düğününüzle ilgili her kararınızda yardımcı olacak.



İlginizi Çekebilir