Gazetemizden, Çaykaralı Başhekim Uysal`a Ziyaret

Gazetemizden, Çaykaralı Başhekim Uysal`a Ziyaret

Gazetemizden Of Devlet Hastanesi Başhekimi Çaykaralı hemşerimiz Opr.Dr. Şaban Uysal'a ziyaret

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Kemal Çuman bir süre önce Of Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Çaykaralı hemşerimiz Opr.Dr. Şaban Uysal'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başhekim Dr. Şaban Uysal, Of Devlet hastanesinde imkânları zorlayarak en güzel hizmetleri sunmayı hedeflediklerini, hastanenin gelişmesi ve büyümesi için üzerine düşeni en iyi şekilde yapacağını söyledi. 

Bu yörenin bir çocuğu olarak, hem üzerimizdeki görevin mesuliyeti içerisinde, bu yörenin sağlık sorunlarını ve bu sorunların nasıl çözüleceğini iyi biliyorum. Kısa bir süre önce atandığım Of devlet hastanesinde kurduğumuz yeni bir ekiple hastanedeki sorunları kademeli bir şekilde çözerek bölge insanına en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmaya çalışıyoruz,”dedi. 

Yörenin insanına daha iyi hizmet vermekten mutluluk duyduğunu ifade eden Uysal,” Bölge insanına daha kaliteli hizmet verecek yeni bir hastaneye ihtiyaç olduğunu, bu nedenle çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Of'a yeni bir hastanenin kazandırılması için uğraş verdiklerini vurguladı. 

Aynı zamanda Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi başhekimliğini yürüttüklerini söyleyen Uysal, Hastanede yaptığımız tadilatın ardından hastalarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Hastane ile ilgili tüm sorunlarını yakından takip ediyorum,”dedi./resimler/2015-5/11/1145114211907.jpg

OPR.DR. ŞABAN UYSAL KİMDİR?

1973 Çaykara-Trabzon'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Trabzon'da tamamladı. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Giresun Trabzon'da pratisyen hekimlik yaptı.2010 yılında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Genel Cerrahı uzmanlığını tamamladı. Batman mecburi hizmetini tamamladı. Rize Devlet Hastanesi ve Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde uzman olarak görev yaparken, Of Devlet hastanesi Başhekimliğine atandı. Uysal, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi 



İlginizi Çekebilir