Gazeteci Yazar Kemal Cuman,İmza Gününde Çaykara ve Uzungöl İle Buluşuyor.

Gazeteci Yazar Kemal Cuman,İmza Gününde Çaykara ve Uzungöl İle Buluşuyor.

Çaykara’lı Gazeteci Yazar Kemal Cuman 4 Temmuz 2023 Salı Günü “Haykırışlar” isimli yeni kitabının söyleşi ve imza günü için Çaykara İlçesine geliyor.

Gazeteci Yazar Kemal Cuman 4 Temmuz 2023 Salı Günü 10.00-14.00 saatleri arasında Çaykara Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda,14.30-18.00 saatleri arasında ise Uzungöl Dursun Ali İnan Müzesinde okuyucuları ile buluşacak.

Yaklaşık 30 yıldan bu yana Çaykara İlçesinin Basın Dünyasındaki gözü kulağı olan Gazeteci Yazar Kemal Cuman,yazılı ve görsel basında Çaykara İlçesinin sesini duyurmayı başardı.

Söz konusu Çaykara İlçesi olduğu zaman koşulsuz bir şekilde Çaykara İlçesine hizmet sevdası peşinde koşan Gazeteci Yazar Kemal Cuman Çaykara İlçesinin hem basın yolu ile tanıtılması hem de güncel gelişmeler ile ilgili olarak yapmış olduğu haberler ile Çaykara İlçesinin Basın Dünyasındaki gözü kulağı oldu.

Yaklaşık 5 seneden bu yana Karadeniz ve Yöre Kültürünü araştırmak üzere çok geniş çaplı bir çalışmanın içine giren Gazeteci Yazar Kemal Cuman,Trabzon İlinin değişik İlçelerinde bulunan ve Bölge Kültürü açısından çok önemli bilgilere sahip olan yaşlı insanlar ile bir araya gelerek ve bu insanlar ile günlerce çalışarak gerçekleştirmiş olduğu çalışmaları “Haykırışlar” isimli kitabında bir araya getirdi.

Haykırışlar isimli kitabı ile Gazeteci Yazar kimliğinin yanı sıra Toplumu eğitme gibi çok önemli bir görevi başarı ile yerine getiren Gazeteci Yazar Kemal Cuman,genç kuşaklara unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi de anımsatarak bu değerlerimize sahip çıkmamız gerektiğini ve iki kuşak arasındaki yaşam farklarının ortaya konularak yaşlı insanların içinde bulundukları ortama uyum sağlamaları konusunda genç kuşaklara bir pencere açmayı da ihmal etmiyor.

Gazeteci Yazar Kenmal Cuman Sosyal medya Hesabından Çaykara ve Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan söyleşi ve imza günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

İşte o mesaj;

Değerli arkadaşlar. 4 Temmuz Salı günü Çaykara Halk Eğitim salonunda  Saat 10:00-14:00 arasında yayınladığım, "HAYKIRIŞLAR" kitabımla ilgili söyleşi ve imza günü gerçekleştireceğim. Aynı gün saat: 14:30- 18:00 arasında Uzungöl'de Dursun Ali İnan müzesi bahçesinde imza günü yapacağım. Tüm okurları beklerim



İlginizi Çekebilir