Gazeteci Yazar Kemal Cuman'dan Kaymakam Erbek'e Ziyaret

Gazeteci Yazar Kemal Cuman

Çaykara Basınının güçlü ismi Kemal Cuman,Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek’i makamında ziyaret ederek Hayırlı Olsun dileklerini iletti.

Çaykara Basınının güçlü ismi Kemal Cuman,Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek’i makamında ziyaret ederek Hayırlı Olsun dileklerini iletti.

7 Kasım 2023 Salı Günü gerçekleştirilen ziyarette Gazeteci Yazar Cuman Çaykara ve Çaykara’da meydana gelen gelişmelerin Yerel ve Ulusal Basına taşınması ile ilgili olarak yaklaşık 30 seneden bu yana gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ile ilgili Kaymakam Erbek’e bilgi sundu.

Ziyaret esnasında Çaykara Gündem Gazetesinin Kuruluşundan bu güne kadar geçen süre içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar ve verilen emeklten de söz eden Gazeteci Yazar Kemal Cuman,Çaykara Gündem Gazetesinin çok büyük emekler verilerek bu günlere taşındığını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Basın Dünyasının çok önemli ismi olan Kemal Cuman ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Çaykara İlçesine vermiş olduğu emek için teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Gazeteci Yazar Kemal Cuman tarafından yaklaşık 5 senelik bir çalışmanın ürünü olarak Kaleme alınan ve Bölge insanının son 200 yıllık yaşantısına ışık tutan “Haykırışlar” isimli kitabı imzalanarak Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek’e hediye edildi.



İlginizi Çekebilir