Forium Giyim ve Ayakkabı Dükkanı Çaykara İlçesinde Hizmete Açıldı

Forium Giyim ve Ayakkabı Dükkanı Çaykara İlçesinde Hizmete Açıldı

Forium Giyim ayakkabı dükkanının açılışı Çaykara İlçesinde yoğun bir protokol ve vatandaş katılımı ile Çaykara İlçesinin hizmetine açıldı.

Forium Giyim ayakkabı dükkanının  açılışı Çaykara İlçesinde yoğun bir protokol ve vatandaş katılımı ile Çaykara İlçesinin hizmetine açıldı.

4 Nisan 2024 Perşembe Günü gerçekleştirilen Açılış Törenine Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,muhtarlar,Kurum ve Daire amirleri ile yoğun bir vatandaş topluluğu katıldı.

Açılış Töreni öncesinde Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak tarafından dua yapıldı.Daha sonra Kaymakam Gürdal Erbek,Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Protokol üyeleri tarafından Kurdele kesimi gerçekleştirilerek İş Yeri Çaykara İlçesinin hizmetine açıldı.

Kaymakam Erbek ve Protokol Üyeleri Açılış Töreninin ardından İş Yerinde incelemelerde bulunarak işletme sahipleri ile sohbet gerçekleştirdiler.

Forium Giyim ve ayakkabı mağazası Çaykara İlçe Merkezinde Sultanmurat Lokantası ve Şehit Ahmet Çamur AİHL’nin tam karşısında yeni yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarının alt kısmında bulunan Dükkanda açılarak Çaykara İlçesine Hizmet vermeye başladı.

İŞ Yeri Çaykara İlçesinin Sevilen Yüzü Uzungöl Elmalı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı,Üreten Eller Kooperatifi ile Çaykara İlçesinde kadının gücünü,kadının üretkenliğini duyurmayı başaran Halil Mutlu’nun oğlu İhsan Mutlu tarafından hizmete açıldı.

Şık ve modern tasarımı,ferah mekanı ve ürün çeşitliliği ile dikkat çeken İş Yerinde Erkek giyim ürünleri ile kadın ve erken her türlü ayakkabı ürünlerini bulabilmek mümkün.



İlginizi Çekebilir