Fırtına Yusuf İle Güzel

Fırtına Yusuf İle Güzel

Çaykara´lı Oyuncumuz Yusuf Yazıcı Attığı ve De Attırdığı Golleri İle Trabzonsporumuzu Sırtlıyor

FIRTINA YUSUF İLE GÜZEL

2016-2017 Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan sezonunun ikinci yarısına farklı bir başlangıç yapan Trabzonsporumuzda Çaykara´lı hemşerimiz Yusuf Yazıcı farkı her gün biraz daha kendisini göstermeye devam ediyor.

Süper Ligde önce 17.Hafta maçında Bursaspor karşılaşmasında önce ilk golü artan sonra da ikinci golün asistini yapan Yusuf Yazıcı karşılaşmaya adeta damgasını vurdu ve de 2-1 kazanılan maçta sahanın en iyi oyuncusu seçildi.

/resimler/2017-1/31/1526042936527.jpg

İkinci Yarının ilk maçı olan 18.Haftada ise Emmanuel Mas´ın 45.dakikada attığı golün asistini yapan Yusuf Yazıcı bu şekilde Kasımpaşa karşılaşmasında da skora katkı yapmış oldu.

Süper ligin dirençli ve güçlü iki ekibi Bursaspor ve de Kasımpaşa karşısında üstelik de deplasmanda elde edilen bu iki galibiyet Trabzonsporumuza adeta ilaç gibi geldi.Çünkü ligin ilk yarısında ortaya konan futbol ve de alınan kötü sonuçlar Trabzonspor taraftarı olarak hepimizi hayal kırıklığına uğratmıştı.

SADECE SKORA KATKI MI?

Çaykara´lı oyuncumuz Yusuf Yazıcı sadece Skora katkı yapmak ile kalmadı.Aynı zamanda mücadeleci ve azimli yapısı ile 90 dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmayan ve de her pozisyonda arkadaşlarının yardımına koşan Yusuf Yazıcı´nın bu azimli futbolu da ayrıca spor otoritelerinden çok büyük bir beğeni aldı.

SADECE YUSUF MU?

Peki Trabzonsporumuzun ligin ikinci yarısındaki bu olumlu kıpırdanışının sebebi sadece Yusuf mu?Elbette ki hayır.Senelerdir yapılan transfer hatalarına bu yıl düşülmediği kanısını taşıyoruz.Yeni Transferler Jaao Pereira ve Emmanuel Masile birlikte Olcay Şahan´ın Trabzonsporumuza ligi,n ikinci yarısında ve de bundan sonraki Şampiyonluk yürüyüşünde takımımıza önemli katkılar sağlayacağı görünen bir gerçek.

/resimler/2017-1/31/1526229968451.jpg

YUSUF VE RODALLEGA

Yeni Transfer Rodallega ile Yusuf Yazıcı´nın forvette mükemmel bir ikili oluşturacağı kanısındayız.Attığı goller kadar attırdığı goller ile de gündeme gelmeyi başaran Yusuf Yazıcı´nın yapacağı asistler ile Türkiye´nin en iyi golcülerinden biri olan Rodallega´ya sayısız asistler yapacağını ve de birlikte büyük başarılara imza atacaklarını düşünüyoruz.

ALDIĞI MAAŞI ŞEHİT AİLELERİNE BAĞIŞLADI

Genç oyuncumuz Yusuf Yazıcı Toplumsal sorumluluğunu da unutmuyor.Aldığı en son maaşı Şehit Ailelerine bağışlayan Yusuf Yazıcı´nın bu örnek davranışı Tüm Trabzonspor taraftarı tarafından takdir ile karşılandı.

Şimdi de biraz köşe bazılarına bakalım ve de hem Trabzon´da hem de Ulusal Basın Dünyamızda yayın yapan yerel gazetelerimizdeki yazarlarımızın Yusuf Yazıcı Yorumlarını paylaşalım sizlerle.

HAMZA MISIR

Yusuf Yazıcı için bir gol bir asist mükemmel bir başlangıç.

Ersun Yanal´ı da Yusuf Yazıcı´yı yeni keşfettiği için tebrik etmeliyiz.

Bursaspor karşısında Mehmet Ekici oynamış olsaydı Yusuf Yazıcı yine kulübede oturacaktı.

GOAL.COM

Bordo mavili kulüp ligin ilk yarısında aldığı sonuçlarla şampiyonluk yarışının oldukça uzağında kaldı ama Trabzonspor taraftarı yeni açılacak stada bordo mavili takımın geleceği olan Yusuf Yazıcı´yı izlemek için bile doldurabilir.

SİNEM FISTIKOĞLU

İlle de Fenerbahçe´ye gidicem diye tutturan Mehmet Ekici kadro dışı kalınca, önce Bursa maçında ardından da Kasımpaşa maçında izlediğimiz Yusuf Yazıcı, bu işten karlı çıkan taraf oldu. Trabzonspor ise uzun zaman sonra alt yapıdan gelip A takıma oyuncu kazanmanın mutluluğunu ne kadar yaşasa yeridir. Bir kere her şeyden önce bu oyuncuyu alt yapıdan alıp A takım kadrosuna kazandıran Sadi Tekelioğlu´na teessüflerimi sunuyorum?

 Diğer bazı hocalar gibi verin milyon euroları bana oyuncu alın dememiş, alt yapıdan oyuncu kazandırarak Trabzonspor´a büyük kötülük yapmıştır. Ama özür dileriz Sadi hocam, kulübü kazıklamadığın için, cebine birkaç milyon eurocuk indirmediğin için hiçbir kıymetin yok.

ERTEM LŞENER YAZILIMCI YILDIZ

Bilimi,bilgisayarı,tableti futbol ile birleştiren Ersun Hocanın bir yazılımcısı var.

Kampın da yıldızı olan bu isim Türk futbolunun en büyük Yıldızlarından biri olacaktır.Yusuf Yazıcı

Yazıcı değil aslında güğnümüz bilgisayar dünyasının mesleği olan yazılımcı gibi?

Tam bir kurtarıcı.Planlayıcı,sistem yazılımıuygulama yazılımı ne varsa var Yusuf´un ayaklarında

Asist ve gol programlarının yazılımcılığını üstlenen dijital yıldız.



Anahtar Kelimeler: Fırtına Yusuf Güzel

İlginizi Çekebilir