Finalin Adı Eğridere Spor-Karaçam Mahallesi

Finalin Adı Eğridere Spor-Karaçam Mahallesi

Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında Finalin İsmi Eğridere Spor-Karaçam Mahallesi oldu.

Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesi Tarafından ortak olarak düzenlenen Organizasyonu Gençlik Ve Spor Çaykara İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve de Ramazan Ayının başından bu yana devam eden ve de Çaykara İlçemizde çok büyük bir heyecan ve de renk kazandıran Çaykara Kaymakamlık Kupası Furtbol Turnuvasında Finalin İsmi Eğridere Spor-Karaçam Mahallesi oldu./resimler/2018-6/5/0930133556948.jpgDün akşam oynanan Yarı Final karşılaşmalarının ardından Finale yükselmeyi başaran Eğridere Spor ve Karaçam Mahallesi 7 Haziran 2018 Perşembe Akşamı Kupada Şampiyonluk için sahada olacaklar.

İLK BİLET KARAÇAM MAHALLESİNİN                           

Yarı Finalin ilk karşılaşması Turnuvanın iki güçlü ekibinin mücadelesine sahne oldu.Zeno Spor ile Karaçam Mahallesi Final biletini alabilmek için sahaya çıktılar.

Grup maçlarında ve Çeyrek Finalde oynadığı muhteşem futbol ve de aldığı sükseli skorlar ile turnuvanın Şampiyonluk adayları arasında gösterilen Zeno Spor ile Kaymakamlık Kupasının en güçlü takımları arasında gösterilen Karaçam Mahallesi arasındaki nefes kesen müsabaka 9-4 Karaçam Mahallesinin galibiyeti ile sonuçlandı.

Karaçam Mahallesi bu sonuçla Finale adını yazdıran ilk takım olmayı başarırken Zeno Spor ise Perşembe akşamı Turnuva Üçüncülüğü için Kalusa FC´nin karşısına çıkacak.

EĞRİDERE RAKİP TANIMIYOR

Kaymakamlık Kupası Tarihinde en fazla Şampiyon olan Takım ünvanına sahip olan ve de 2017 Yılında gerçekleştirilen Kaymakamlık Kupasını müzesine getirerek bu turnuvaya son Şampiyon Ünvanı ile katılan Eğridere Spor  dün akşam Kalusa FC´nin karşısına Final bileti için çıktı.

İki Eğridere Ekibini karşı karşıya getiren zorlu Yarı Final Müsabakasından 11-7 galip ayrılmasını başaran Eğridere Spor Final biletini cebine koymayı başaran ikinci takım olmayı başardı.

Oynadığı Muhteşem Futbol ile Çaykara İlçemizde herkesin yüreğinde taht kuran Kalusa FC ise Perşembe akşamı Turnuva üçüncülüğü için sahada olacak.

FİNAL VE ÜÇÜNCÜLÜK MAÇLARI PERŞEMBE AKŞAMI

Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvasında Şampiyon 7 Haziran Perşembe akşamı oynanacak olan Final Müsabakasının ardından belli olacak.

Perşembe akşamı ilk olarak Zeno Spor ile Kalusa FC arasında Üçüncülük  müsabakası oynanacak.

Bu karşılaşmanın ardından ise Saat 23.00´da Karaçam Mahallesi ile Eğridere Spor 2018 Yılı Çaykara Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası Şampiyonluğu için Muhteşem bir Final Müsabakasında karşı karşıya gelecekler.

Aynı akşam Final Müsabakasının ardından ise Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ve de Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok tarafından Hem Şampiyonluk Kupası hem de turnuvada dereceye giren takımların kupa ve madalyaları takdim edilerek bu muhteşem heyecan tamamlanmış olacak..

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir