Filmin İlk Sahnesi Çekildi

Filmin İlk Sahnesi Çekildi

Uzungöl´de Ali Rabia Keleş Tarafından Çekilen ve De Bir Ömür Boyu Sürecek Olan Mutluluk Filminin İlk Sahnesi Çekildi

FİLMİN İLK SAHNESİ ÇEKİLDİ

Uzungöl´ün Önde Gerlen Turizmcilerinden Keleş Home Otelinin sahibi Erdoğan Keleş´in Yakışıklı Oğlu Ali ile Taşkıran´dan Rabia Dinç 14 Ağustos 2016 Pazar Günü Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET diyerek bir ömür boyu sürecek olan birlikteliklerinin ilk filmini çekmiş oldular../resimler/2016-8/15/1711366373474.jpgUzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği Başkanı Aydın Mutlu ve yaklaşık 50 üyenin yanı sıra Gelin ve damadın yakınları,arkadaşları ve de misafirler tarafından tıklım tıklım dolu salonda gerçekleşen düğün töreninde adeta mahşeri bir kalabalık katıldı.Bırakın oturmayı ayakta durmanın bile nerede ise imkansız olduğu düğün töreni yaklaşık olarak 5 saat sürdü.

UZUNGÖL DOĞA SPORLARINDAN MUHTEŞEM KATILIM

Damadın Babası Erdoğan Keleş´in Yönetim Kurulunda yer aldığı Damat Ali Keleş´in de en aktif üyelerinden olduğu Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulünbü Derneği düğünde muhteşem bir sürprize imza attılar.Yaklaşım 50 kişilik bir üye grubu Yönetim Kurulu ile birlikte genç çiftleri en mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar./resimler/2016-8/15/1716082316257.jpgKaradenizi ve Uzungöl´ü tanıtmak ve de doğa tutkunları için yeni ufuklar açma adına Tüm Türkiye´yi karış karış dolaşan ve nerede ise gitmedikleri yer,basmadıkları toprak kalmayan  Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneğinin düğünde yapmış olduğu bu jest düğüne katılan davetliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Gelin ve Damadın Muhteşem dansı ile başlayan düğün töreninde misafirlerin de gelin ve damada dansta eşlik etmesi  sahnede güzel görüntülerin yaşanmasına sebep oldu.

İLK SAHNE SONER ŞAHİN´İN

Uzungöllü Sanatçılar Erol Akyüz ile Dursun Akyüz´ün sahne aldığı düğün töreninde adeta Sanatçı yağmuru yaşandı.Sahneye ilk olarak Çaykara´lı Sanatçımız Soner ŞAHİN çıktı.Okuduğu birbirinden güzel türküler ve de çaldığı muhteşem kemençe ile düğüne katılan davetlilerin saatlerce ve de gömnüllerince eğlenmelerini sağlayan Soner Şahin´in bu muhteşem performansı davetlikler tarafından ayakta alkışlandı

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Genç Çiftlerin yaş pasta törenlerinin ardından takı törenine geçildi.Düğüne katılan yaklaşık 1000 davetli gelin ve damadı ömürlerinin bu en mutlu anlarında tebrik edebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu ve dakikalarca beklenmek durumunda kaldı.Yaklaşık olarak 1 saat sürdü.

SİNAN SAMİ UZUNGÖL´DE

Çaykara İlçemizin Müzik Dünyasına kazandırdığı ve de Çaykara´lı Hemşerileri olarak onurlu duruşu,işine olan saygısı,beyefendiliği ve de insanlar ile olan sımsıcak iletişimi ile her zaman her yerde örnek gösterdiğimiz Karadeniz Müziği Sanatçımız Sinan Sami Düğünde muhteşem bir performans ile hayranları ile buluştu./resimler/2016-8/15/1721040915726.jpgKendi yazdığı  ?Adam Gibi Sevgili Bu Dünyada Kalmadı?  isimli türkü ile Sevenlerine merhaba diyen Sinan Sami daha sonra ise okuduğu birbirinden güzel muhteşem türküleri ile hayranlarına un utamayacakları muhteşem bir müzik ziyafeti çekti.

Okduğu birbirinden hareketli türküler ile düğüne katılan davetliklerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Sinan Sami´nin bu muhteşem performansı düğüne katılan tüm davetlilere ?Sinan Sami Adam Gibi Adamdır.Biz Sinan Sami´yi boşuna sevmiyoruz? dedirtti.

NURAY AKSOY VE TÜRKÜ ZİYAFETİ

Aslen Çaykara´lı olan  Türk Halk Müziğimizin Kraliçesi Karadeni,z Müziğimizin kadife sesli Sanatçısı Nuray Aksoy Genç çiftlerin düğün töreninde her zaman olduğu gibi yine muhteşem performansı ile büyüledi.

Karadeniz Müziğinin en sevilen türkülerinden Haye Haye ile sevenlerine Merhaba diyen Nuray Aksoy daha sonra ise Karadeniz Müziğimizin birbirinden güzel türküleri ile misafirlere adeta müzik resitali sundu./resimler/2016-8/15/1725261545833.jpgTürk Halk Müziğinin birbirinden güzel türküleri ile misafirlerini hem eğlendiren hem de duygulandıran Nuray Aksoy Gecenin finalini ise Çaykara İlçemizde herkesin dilinden düşmeyen İKORONA Türküsü ile yaptı.

GİRESUN KARŞILAMASI

Giresun´dan Düğüne katılan Damat Ali Keleş´in Öğretmenleri ve misafirlerinin oynadıkları muhteşem Giresun Karşılaması düğüne katılan davetliler tarafından ayakta alkışlandı

MERSİN GRUBUNDAN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Düğüne katılan Mersin Grubu Oynadıkları muhteşem oyunlar ile davetlileri adeta mest etti ve de düğüne katılan davetliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

İLYAS SAĞLAM´DAN KAVAL RESİTALİ

Uzungöllü Kaval Sanatçısı İlyas Sağlam tarafından çalınan muhteşem kaval havası eşliğinde düğüne katılan davetliler gönüllerince muhteşem bir horon oynamanın tadına vardılar.

GECE 00.00´DA KAPANIŞ VE HAVAİ FİŞEK

Gece 00.00´a kadar devam eden düğün töreninde düğünün sonunda gençler tarafından hazırlanan muhteşem havai fişek gösterisi Düğüne katılan davetliler tarafından beğeni ve de hayranlık ile izlendi.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren genç çiftlerimiz Sevgili Rabia Ali KELEŞ  çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz



Anahtar Kelimeler: Filmin Sahnesi Çekildi

İlginizi Çekebilir