Fatma İle Mustafa´nın en Mutlu Günleri

Fatma İle Mustafa´nın en Mutlu Günleri

Mustafa Çakmak ile Fatma Dimaç Uzungöl´de düzenlenen törenle dünya evine girdi

Uzungöl Esnaflarından Hediyelik Eşya Dükkanı Sahibi Mehmet ÇAKMAK´ın yakışıklı oğlu Mustafa ile Of´ta ikamet eden Köseli Köyünden Mustafa DİLMAÇ´ın Dünyalar güzeli kızı Fatma Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen dillere destan bilr düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe "EVET" dediler.

13.06.2015 Cumartesi Günü ssaat 19.00´da gerçekleştirilen düğün törenine Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel ŞİMŞKEk ve yüzlerce davetli katıldı. Mahşeri bir kalabalığın yaşandığı düğün töreninde salon tıklım tılkım doldu./resimler/2015-6/14/1351560730547.jpgProgramın ilk bölümünde dini tören gerçekleştşirildi.Van Özalp Dönerdere´den gelen Damadın Dayısı Şaban ÖZTÜRK tarafından okunan Kur´an-ı Kerimden sonra İlahiler okundu. Damadın Erzincan´dan gelen okul arkadaşı Ramazan ÖZKAN tarafından okunan Kur´an-ı Kerim dinleyenleri büyüledi. Daha sonra Uzungöl Mermkez Camii İmamı Muhammet SEZGİN tarafından Dini sohbet yapıldı.Uzungöl Merkez Camii İmamlarından İsmail ŞEN tarafından ise Genç Çiftlerin Dini Nikahları salıonda kıyıldı.

Yaş pasta ve takı töreninin ardından düğünün müzik bölümüne geçildi. Uzungöl´ün Çocukları erol AKYÜZ ve EÇİNOS düğüne katılan misafirlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. 2015 yazında yeni Albümü piyasaya çıkacak olan EÇİNOS okuduğu birbirinden güzel türküler ile 2015 yazında müzik dünyasında kendisinden çok fazla söz ettireceğinin işaretlerini verdi./resimler/2015-6/14/1352236981063.jpgDüğünün son bölümünde ilse muhteşem bir havai fişek gösterisi ile genç çiftlerin düğün töreni sona ermiş oldu.

Ömürlerinin en güzel, en doğru ve de en anlamlı kararlarını veren Sevgili Fatma ve Mustafa ÇAKMAK çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor, genç öçiftlerimize sağlık, mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi

 



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir