Esra İle Şeref´in Mutluluk Destanı

Esra İle Şeref´in Mutluluk Destanı

Uzungöl´ün Genç Esnaflarından Şeref Önal ile Esra Keleş 22 Temmuz 2018 Pazar Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen dillere destan mahşeri bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

ESRA İLE ŞEREF´İN MUTLULUK DESTANI

Uzungöl´ün Genç Esnaflarından Şeref Önal ile Esra Keleş 22 Temmuz 2018 Pazar Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen dillere destan mahşeri bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Almış olduğu aile terbiyesi,kültürü ve Beyefendiliği ile Uzungöl´de herkes tarafından çok sevilen Şeref Önal ile yine Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Mehmet Keleş´in Hafız Kur´an Kursu Öğretmeni Esra´nın Düğün Töreninde Uzungöl insanı adeta sel olup Sezgin Otel´e aktı.

/resimler/2018-7/23/1302335766563.jpg

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,2009-2014 Dönemi Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Tur Müdürü İbrahim Ethem Aslanoğlu ile Uzungöl ve Çevre İl ve İlçelerden gelen yüzlerce davetli katıldı.

Mahşeri bir kalabalığın yaşandığı düğün töreninde salona bir çok kere sandalye takviyesi yapılmasına rağmen bir çok davetli düğünü ayakta takip etmek zorunda kaldı.

RESMİ NİKAHI BAŞKAN TOK KIYDI

Genç Çiftlerin Resmi Nikahları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyılırken Genç Çiftlerin Nikah Şahitliklerini ise Lokman Sağlam ve Orhan Sağlam yaptı.

/resimler/2018-7/23/1303274829964.jpg

Yeni evlenen Gençlere iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta her zaman birbirlerine Destek olmalarını önererek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Evlilik kavramının sevgi saygı,hoş görü ve paylaşma kavramlarını içerisinde barındıran çok özel ve farklı bir ortam olduğunu gençlerimizin bu değerlere  önem verdikleri sürece ömürleri boyunca hep mutlu olacaklarını sözlerine ekledi.

Yeni Evlenen çiftlerden Vatanına ve Milletine bağlı dini değerlere önem veren ve de yaşam şeklini bunlara göre şekillendiren nesiller yetiştirmelerini isteyen Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Yeni evlenen gençlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir ömür dileklerinde bulundu.

Resmi İmzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanı 2009-2014 Dönemi Uzungöl Belediye Başkanımız Abdullah Aygün tarafından Gelin Esra Önal´a takdim edildi.

Daha sonra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Damat Şeref Önal´a Bağımsızlığımızın Sembolü olarak Türk Bayrağı ve de Kur´an-ı Kerim Takdimi gerçekleştirildi.

İLAHİ GRUBU BÜYÜLEDİ

Trabzon Merkezden Gelen Ay Organizasyon İlahi Grubu sunmuş olduğu mükemmel program ile Genç Çiftlerin Düğünlerine katılan davetliklere muhteşem bir akşam yaşatmış oldular.

/resimler/2018-7/23/1304371867890.jpg

Yusuf Başocak tarafından okunan Kur´an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan İlahi Grubu programı daha sonra birbirinden güzel i,lahiler ile devam etti.

AKSAKALLI DEDE NASİHATİ

Ay Organizasyonun Etkinlikleri kapsamında Ak Sakallı Dede tarafından Gelin ve Damada Evlilik ile ilgili öğütler davetliler tarafından çok büyük bir ilgi gördü.

/resimler/2018-7/23/1306182489619.jpg

SEMAZEN GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Mim Organizasyon İlahi Grubu Ekibi tarafından gerçekleştirilen Semazen Gösteri,si davetliler tarafından çok büyük bir ilgi ile izlendi.

GÖLGE SEMAZEN GÖSTERİSİ NEFES KESTİ

Yine Mim Organizasyon Ekibi tarafından gerçekleştirilen Gölge Semazen Gösterisi davetliler tarafından çok büyük bir ilgi ile izlendi.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri Yaş Pasta Kesim Töreni ve Takı Töreni iler devam etti.Özellikle Takı Töreninde Düğüne katılan Davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem Genç Çiftlerimizin mutluluklarına ortak olmuş oldular hem de Genç Çiftlerimizi sahnede Tebrik Etmenin mutluluğunu yaşamış oldular.

/resimler/2018-7/23/1307122490576.jpg

Düğünün son bölümünde ise Fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.Her iki ailenin de çok kalabalık ailelerden oluşması ve de dost ve akrabalarının çok olması sebebi ile Resim Çekme Töreni yaklaşık 1 saat kadar sürdü.

Düğünün sonunda ise Sezgin Otel Bahçesinde gerçekleştirilen Muhteşem Havai Fişek Gösterisi ile Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri tamamlanmış oldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Esra Şeref Önal Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Esra Şeref Mutluluk Destanı

İlginizi Çekebilir