Erol Malkoç Of ve Çaykara Şampiyonu

Erol Malkoç Of ve Çaykara Şampiyonu

Of´ta Çaykara Rüzgarı?Kurtuluş Günü dolayısı ile gerçekleştirilen Masa Tenisi, Turnuvasında Şampiyonluk ile üçüncülük ve dördüncülük Ödülleri Çaykara İlçemizin oldu.

Of´ta Çaykara Rüzgarı?Kurtuluş Günü dolayısı ile gerçekleştirilen Masa Tenisi, Turnuvasında Şampiyonluk ile üçüncülük ve dördüncülük Ödülleri Çaykara İlçemizin oldu.

Çaykara ve Of İlçelerimizin Düşman İşgalinden Kurtuluşlarının 101. Yıl Dönümü münasebeti ile İki İlçemiz tarafından Ortak olarak düzenlenen Büyükler Kategorisi Masa Tenisi Turnuvasında Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç bir kere daha Şampiyonluk ipini göğüsleyerek Çaykara İlçemize bir altın madalya daha kazandırmayı başardı./resimler/2019-2/28/1028325975965.jpg23 Şubat 2019 Tarihinde Of Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen müsabakalara hem Çaykara İlçemizden hem de Of İlçemizden yoğun bir katılım oldu.

Hem Öğrencilerimizi Müsabakalara hazırlama hem de Sporcu olarak göstermiş olduğu yoğun tempo ve vermiş olduğu emek ile Çaykara İlçemize sayısız kupa ve madalya kazandıran Öğretmen Erol Malkoç bu başarısı ilke bir kere daha Çaykara İlçemizin gurur kaynağı olmayı başardı.

/resimler/2019-2/28/1028582539010.jpgTrabzon İlimizde gerçekleştirilen bir çok Sportif Müsabakaya öğrencilerimizi hazırlayan,öğrencilerimizin Turnuvalarda başarılı olabilmeleri için mesai saatleri dışında kendi özel zamanını öğrencilerine harcayarak senelerdir Öğrencilerimizin Çaykara İlçemize sayısız Kupa ve Madalyalar ile dönmelerini sağlayan Öğretmenimiz Erol Malkoç´un bu azimli çalışma ve emekleri Çaykara İlçemizde herkes tarafından takdir ediliyor ve alkışlanıyor.

Of Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen Turnuvada Erol Malkoç Şampiyon olurken Hızır Ayan ise İkinciliği elde etti.Çaykara´lı Masa Tenisi Sporcumuz ve Masa Tenisi Müsabakalarının en yoğun katılım sağlayan Sporcularından Cemil Sarıoğlu Turnuvada Üçüncülüğü elde ederken Yine Çaykara´lı Sporcumuz Muharrem Uzun ise Turnuvada Dördüncü olmayı başardı.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem



İlginizi Çekebilir