Erkek Giyim Modası

Erkek Giyim Modası

Soğuk kış günlerinin ardından yaza doğru bir yolculuk başladı. Artık havalar ısındı ve soğuklar kabuklarına çekildi.

Soğuk kış günlerinin ardından yaza doğru bir yolculuk başladı. Artık havalar ısındı ve soğuklar kabuklarına çekildi. Bu da yeni bir giyim sezonunun kapılarını aralamış oldu. Bu sezon erkek giyimmodasında birçok çekici ürün var. Erkekler bu sezon fazlasıyla şık olacak ve bayanların gönlünü fethedecek.

Erkek giyim modasında bu yıl açık renk gömlekler ön plana çıkacak. Özellikle buz mavisi renginde kot gömlekler bu yıl fazlasıyla talep görecek gibi gözüküyor. Buz mavisi gömlek ile beyaz tişört ya da pantolonların uyumuna da dikkat çekilecek gibi duruyor. Tam anlamıyla iki yaz renginin bir araya gelmesi oldukça güzel bir görünüme davetiye çıkaracak.

Dar Paça Modası                

Bunun dışında v yaka ve bisiklet yaka kısa kollu tişörtlerde erkek giyim modasının bel kemiklerinden olacak. Hem gömleklerde hem de tişörtlerde düz ve tek renk tercih edilecek gibi duruyor. Tabii bir erkeğin tişörtü ve gömleği de dar olmalı. Bu yüzden slim fitten taviz verilmemeli. Pantolonlarda da dar paça tercih edilmelidir. Bu sezonun moda olan ürünlerini incelemek için, http://www.wessi.com adresine girebilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Erkek Giyim Modası

İlginizi Çekebilir