Enbiya Coşkun´a Son Görev

Enbiya Coşkun´a Son Görev

Dernekpazarı İlçesi Yenice Mahallesinden Hasan ve Fahri Coşkun un 94 yaşındaki babası Enbiya Coşkun İstanbul da vefat etti.

Dernekpazarı İlçesi Yenice Mahallesinden  Hasan ve Fahri Coşkun  un 94 yaşındaki babası Enbiya Coşkun İstanbul da vefat etti. Yazları memlekette, kışında İstanbul´daki çocuklarının yanında geçiren Enbiya bu yılda İstanbul´daki oğlu Hasan ın yanında iken rahatsızlandı. Hastaneye kaldırıldı. Hastanede yattığı bir aylık süre dışında kendi hizmetini görebilecek kadar sağlıklı idi.

/resimler/2018-12/5/0947405388793.jpgYaşlılığın verdiği organ yetersizliği sonucu vefat eden Enbiya amcamız dün (03.12.2018) İstanbul Güngören de kılınan cenaze namazından sonra toprağa verilmek üzere memleketine getirildi. Bugün öğlen namazına müteakip yurt dışından ve yurdun farklı yerlerinden, cenazeye iştirak eden yoğun cemaat camiye sığmayıp cami dışında kıldığı öğlen namazı sonrası İlçe müftümüz Mülayım Bayındır´ın Yence Mahallesinde kıldırdığı cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedilerek kendisine son  görev yerine getirildi.

Merhuma rahmet, ailesi ve sevenlerine de sabır dilerim. 

Taziye için : 

Fahri Coşkun   :   oğlu : 0532 517 2994

Hasan Coşkun   : oğlu:  0553 123 6161 

Haber: Fahri Düzenli/Dernekpazarı



Anahtar Kelimeler: Enbiya Coşkun Görev

İlginizi Çekebilir