Elmalı Yolu Genişletildi

Elmalı Yolu Genişletildi

Çaykara Belediye Ekipleri tarafından Uzungöl Elmalı Mahallesinde yol genişletme ve iyilaştirme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

ELMALI YOLU GENİŞLETİLDİ

Çaykara Belediye Ekipleri tarafından Uzungöl Elmalı Mahallesinde yol genişletme ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Senelerdir Elmalı Mahallesinin en önemli sorunlarından bir tanesi olan yol sorunu  Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk´ün çabaları ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´un katkıları ile çözüme kavuştu.

/resimler/2019-6/20/1619534889745.jpgÇaykara Belediye Ekipleri tarafından bu yolda hem genişletme hem de iyileştirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Köseli Elmalı Mahalleleri arasındaki yolun bir çok yerinin dar olması,araçların birbirlerine yol vermekte güçlük çekmesi bu yolda yaşanan en büyük sıkıntıyı oluşturuyordu.

/resimler/2019-6/20/1620174890201.jpgAyrıca Elmalı Mahalle içinde bulunan üst mahalle yolunun dar olması ulaşım açısından son derece önemli bir sorun oluşturuyordu.

/resimler/2019-6/20/1623340050216.jpgMuhtar Mehmet Öztürk ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´un katkıları ile Elmalı Mahallesinin bu yol sorunu çözüme kavuşmuş oldu

OKULUN ÜST KISMI GENİŞLETİLDİ

Yol Islahı çalışmaları kapsamında Elmalı Mahallesinde bulunan Araçların Dönme yerinde de genişletme ve iyileştirme çalışmaları yapılarak araçların kolay dönmesi sağlandı.

MUHTAR ÖZTÜRK-BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Uzungöl´de Muhtar olarak göreve başladığı 2.5 aylık zaman dilimi içerisinde yoğun bir çalışma ortamında  sorunları çözebilme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Elmalı Mahallemizin en önemli sorunlarından bir tanesi olan yol sorunu konusunu da Çaykara Belediye Başkanı Sayın Hanefi Tok´un katkıları ile çözüme kavuşturduklarını ifade etti.

/resimler/2019-6/20/1627386305096.jpgMahallelerimize Hizmet Taşıma konusunda tüm Mahallelere eşit hizmet taşıyabilme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Mahallelerimize hizmet taşıma noktasında Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´un her zaman yanlarında olduğunu bu anlamda Sayın Başkanımıza Minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

Haber: Hilmi Kanık



Anahtar Kelimeler: Elmalı Yolu Genişletildi

İlginizi Çekebilir