Elif ile Kadir'den Ömürlük İmza

Elif ile Kadir

Elif Özkan ile Kadir Aygün muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Uzungöl’ün genç Turizmcilerinden Kadir Aygün ile Elif Özkan Trabzon Çakırbey Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl’ün genç ve sevilen Turizmcilerinden Mukaddes& Eyüp Özkan’ın Dünyalar güzeli kızları Elif ile 2009-2014 Dönemi Uzungöl Belediye Başkanı Azize & Abdullah Aygünçiftinin yakışıklı oğulları Kadir’in Kına ve düğün törenleri yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Kına Törenleri 14 Kasım 2022 Pazartesi akşamı Uzungöl Aygün Otel’de gerçekleştirilirken Düğün Törenleri ise 15 Kasım 2022 Salıo gecesi Trabzon Çakırbey Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Ömrünü Uzungöl insanına hizmet vermeye adayan,yüreğindeki Uzungöl sevdası hiçbir zaman bitmeyen ve bitmez tükenmez enerjisi ile Uzungöl’e hizmet verme sevdası peşinde koşan Uzungöl Eski Belediye Başkanlarından Abdullah Aygün oğlunu evlendirmenin tatlı heyecanını yaşadı.Başkan Abdullah Aygün rahatsızlanması sebebi ile hastaneye kaldırılmasından dolayı ve tedavi süreci devam ettiğinden düğün törenine katılamadı.

Genç çiftlerin düğün törenlerine  Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Demirkapı Muhtarı Naci Keleş,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu başkanı İdris Akyüz ile başta Almanya,Hollanda ve Fransa olmak üzere Batmnan,Şanlıurfa,Eskişehir,Ankara,İstanbul ve Bursa başta olmak üzere Dünyanın bir çok yerinden yüzlerce misafir katıldı.

Kadir Aygün…Uzungöl turizminin son dönemlerde yetiştirmiş olduğu en önemli değerlerden bir tanesi,Alçakgönüllülüğü,beyefendiliği,insanlar ile kurmuş olduğu örnek ve mükemmel iletişimi ve de en önemlisi tüm insanları kişi ayrımı yapmadan seven ve kucaklayan pırlanta gibi yüreği ile herkesin sevgisini ve takdirini kazanmış çok önemli bir değer.

SALON GİRİŞİNDE KEMAN GÖSTERİSİ

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde Mezzo Forte Art Keman ekibi Düğün Salonu girişinde sundukları keman gösterisi ile misafirleri karşılayarak onlara tatlı bir sürpriz yaşattı.

MEHTERAN TAKIMI İLE SALONA GİRİŞ

Gelin ve Damat Mehteran Takımının gösterisi eşliğinde misafirlerin alkış yağmuru eşliğinde salona girdiler.Mehteran Takımı daha sonra muhteşem bir Mehteran Takımı gösterisi ile davetlilere muhteşem bir düğün töreni yaşattı.

RESMİ NİKAH TÖRENİ

Genç çiftlerin Resmi Nikahları salonda kıyıldı.Gelin Elif Özkan’ın nikah şahitliklerini Mehtap Zeren Şahin ile Hicran Aygün Mert yaparken Damadın nikah şahitliklerini ise düğün töreni için Şanlıurfa’dan Gelen misafir   Sinan Yıldırım ile Ali Çapoğlu tarafından yapıldı.Genç çiftlerin Resmi Nikahları ise Araklı Belediyesi evlendirme memuru Emre Ciran tarafından kıyıldı.

Resmi nikahın ardından sahneye davet edilen Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok gelin ve damadın aileleri adına düğün törenine göstermiş oldukları bu yoğun katılım sebebi ile misafirlere teşekkür ederken genç çiftlere mutluluğun anahtarının sevgi,saygı,sır saklama,sadakar,samimiyetten geçtiğini ve büyüklere saygının hiçbir zaman ihmal edilmemesi gerektiğini ifade etti.Belediye Başkanı Hanefi Tok daha sonra evlilik cüzdanını gelin Elif Aygün’e takdim etti.

SUFİDEM İLAHİ GRUBUNDAN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Genç çiftlerin düğün törenlerinde Trabzon ilinin sevilen ilahi gruplarından Sufidem İlahi Grubu hazırlamış olduğu mükemmel  bir program ile misafirler ile buluştu.Hüseyin Serdar yönetimindeki İlahi Grubu Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin yanı sıra mükemmel bir semazen gösterisi ile misafirlere unutamayacakları bir akşam yaşattılar.

ZEYBEK OYUN HAVASI BÜYÜLEDİ

Genç çiftlerin düğün törenlerince daha sonra Zeybek oyun havası gerçekleştirildi.Muhteşem sahne performansı ile izleyicileri kendisine hayran bırakan sanatçı mükemmel zeybek havası ile hem görsel anlamda hem de tarihi figürler anlamında mükemmel bir gösteri sundu.

Düğün töreninde daha sonra genç çiftlerin yaş pasta ve takı törenleri gerçekleştirildi.Özellikle Takı Töreni esnasında Düğün Törenine katılan davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadı tebrik ettiler hem de mutluluklarına tanıklık ettiler.

Genç çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve en doğru kararlarını vererek evlenen Elif & Kadir Aygün  çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

 

 



Anahtar Kelimeler: Kadir' Ömürlük

İlginizi Çekebilir