Eğitim Yuvası Çaykara İlçesinde 2. Dönem Başladı

Eğitim Yuvası Çaykara İlçesinde 2. Dönem Başladı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Dönemi Çaykara İlçesinde başladı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Dönemi Çaykara İlçesinde başladı.

Tüm Yurtta olduğu gibi iki haftalık ara tatil dönemine giren öğrenciler İkinci Dönem için ilk ders zilinin çalması ile birlikte yeniden okullarına ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Çaykara İlçesinde bulunan Tüm Eğitim Kurumlarında İkinci Yarıyılın başlaması ile ilgili çeşitli törenler gerçekleştirildi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile birlikte Çaykara Zeki Bilge Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilen törene katıldı.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Gürdal Erbek,Çaykara İlçesinin örnek ve farklı bir eğitim öğretim ilçesi olduğunu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’nin yönetiminde Okul Müdürleri öğretmen ve öğrencilerin mükemmel bir uyum içinde geleceğe hazırlandıklarını ifade etti.

Öğrencilerden kendilerine sunulan bu örnek eğitim ortamından faydalanarak hayal ettikleri üniversiteleri kazanmalarını beklediklerini ifade eden Kaymakam Erbek,çalışarak,emek vererek her türlü başarının elde edilebileceğini,Çaykara İlçesinde bunun alt yapısının hazır olduğunu,öğrencilere düşen görevin ise öğretmenlerin yönlendirme ve tavsiyelerine uymak olduğunu sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir