E Hayde O Zaman Klibi Çıktı

E Hayde O Zaman Klibi Çıktı

Karadenizin sevilen şapkalı sanatçısı,Cengiz Selimoğlu´nun ?E Hayde O Zaman ? adlı klibi yayınlandı.

Karadeniz Müziğinin sevilen sanatçılarından Çaykaralı hemşerimiz Cengiz Selimoğlu, son albümünde yer alan  ?E Hayde O Zaman ? adlı türküsüne çektiği kliple müzik sevenlerin tekrar karşısına çıktı.

Yıllardır çıkardığı albümlerle birbirinden değerli eserleriyle müzik severlerin kalbine taht kuran Cengiz Selimoğlu, son albümünde yer alan ?E Hayde O zaman? adlı parçasına uzun süren çalışmalar sonucunda klip çekti. Çaykara-Uzungöl ve mezralarımızdan harika görüntüler eşliğinde çekilen klip de güzel sohbetin yanı sıra geçmişe bir yolculuk var.

Cengiz SELİMOĞLU Kimdir?

Karadenizli müzisyen Cengiz SELİMOĞLU, 04.10.1975 Yılında Çaykara` da doğdu. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Çaykara`da, lise öğrenimini ise Trabzon` da bitirdi. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü ve İsletme Fakültesinden mezun oldu. Çocukluğun da başlayan müzik sevgisi zamanla sanat hayatının içinde yer almasına neden oldu. 

Müzik alanında şan, diksiyon ve sahne eğitimi alan sanatçı, farklı tarzı ve yorumuyla ilk albümü olan ?Ortanca? ile müzik severlerle buluştu.Daha sonra çıkardığı albümlerle kendinden söz ettirdi.  Karadeniz türküleri dışında diğer yörelerin türkülerini de başarıyla seslendiren Selimoğlu, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda büyük organizasyonda, yerel ve ulusal medyada da kaliteli programlar da sıkça yer aldı./resimler/2016-4/30/0847574434391.jpg

Haber kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Hayde Zaman Klibi Çıktı

İlginizi Çekebilir