Düğününüz Hangi Mevsimde Olmalı?

Düğününüz Hangi Mevsimde Olmalı?

Düğün günü her kadının ve erkeğin hayalinde farklı canlandırdığı bir seremonidir

 

Düğün günü her kadının ve erkeğin hayalinde farklı canlandırdığı bir seremonidir. Kimileri sade bir tören olmasını isterken kimileri de tam tersine belki de hayatında bir kez olacağı için içinden geldiği gibi abartmak isteyebilir. Nasıl bir düğün hayal ediyorsanız, o hayalinize kavuşmak için öncelikle düğün mevsimiüzerine düşünmeniz gerekebilir. Mesela harika bir kır düğünü hayal ediyorsanız bunu kış mevsiminde yapmanız mümkün değildir. Onun için ilkbahar ya da yaz mevsimini tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Gelinlik Seçiminizi de Düğün Mevsimine Göre Yapmalısınız

Kadınlar düğünlerini planlarken en çok da gelinlik detayı üzerinde dururlar. O gün en güzel ve göz alıcı halleri ile arz-ı endam etmek istedikleri için hayallerindeki o muhteşem gelinliği aramaya aylar öncesinden başlarlar. Tabii gelinlik seçerken de bazı kriterleri göz ardı etmemek önemlidir.

Mesela vücut tipinize uygun modeli seçmeniz gerektiği gibi bir de düğün mevsimi ve düğünün nasıl bir mekânda gerçekleşeceği de gelinlik modeli için önemlidir. Örneğin sıcacık bir yaz akşamında açık alanda bir yerde evlenmeyi düşünüyorsanız, uçuş uçuş bir gelinlik tam da ambiyansa uygun olacaktır.

Dış Mekân Çekimi İstiyorsanız, Doğru Mevsimi Seçmelisiniz

Düğününüz için tercih edeceğiniz mevsim sadece gelinlik seçiminde değil, fotoğraf çekiminde de önem arz ediyor. Nasıl mı? Son yılların favorisi olan dış mekân çekimleri furyasına siz de dâhil olmak istiyorsanız, ilkbahar ya da yaz mevsiminde düğün yapmanız halinde fotoğraf çekimlerinize de aynı enerji yansıyacaktır. Bunlar ve daha fazlası için http://dugunmevsimi.com adresine tıklayabilirsiniz.



İlginizi Çekebilir