Dr.Ahmet Yaşar Zengin, Güven Tazeledi

Dr.Ahmet Yaşar Zengin, Güven Tazeledi

Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği başkanlığına tekrar Dr.Ahmet Yaşar Zengin seçildi.

Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulu Trabzon´daki dernek binasında gerçekleştirildi.Tek liste olarak seçime giren Dr. Ahmet Yaşar Zengin başkanlığa tekrar seçildi. 

/resimler/2020-1/26/2157460871931.jpgYoğun katılımla yapılan genel kurulda, divan başkanlığına Ahmet Bayraklı,Kâtip üyeliklerine ise, Mehmet Korkmaz ve Doç.Dr.Cahit Soysal seçildi. Kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı.Dernek Faaliyet Raporları ayrı ayrı oylanarak oybirliği ile ibra edildi.   /resimler/2020-1/26/2158187435190.jpgAçılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Dr. Ahmet Yaşar Zengin, Çaykara´nın sınırlı imkanlarla hayatın idame edildiği bir coğrafya olduğunu belirterek, ?Burada doğup büyüyen insanlar olarak bizler, hayatın her safhasında mücadele etmekten, kendimize çıkar bir yol bulmaktan, başka çaremiz yoktur. Doğduğumuz topraklar bizi doyuramadığı için hayatın zor şartları Çaykara insanına paylaşarak ve dayanışarak yaşamayı öğretmiştir. Bu dayanışma ve yardımlaşma kültürü genetiğine kazınarak Çaykaralılık ruhunun oluşmasına sebep olmuştur. Bu ruh kardeşlik ruhudur, bizi büyük aile yapan bu özelliğimizdir,? dedi. /resimler/2020-1/26/2159505718130.jpgZengin, "Çaykaralı girdiği her işte başarılı olan, kaptan olduğu her gemiyi limana ulaştıran, yüklendiği her sorumluluğu yerine getiren, bulunduğu ortama huzur veren ve karşı tarafa güven veren insandır. Kamuoyunda Çaykaralılar birbirlerini tutar diye bir anlayış vardır. Dışarıdaki algımız budur. Hakkımızdaki bu güveni devam ettirmek her Çaykaralının görevi olmalı. Bizler kendi aramızda ufak tefek sorunlar yaşasak ta, dışarıdaki algının zedelenmemesi için başta dernek yöneticileri olmak üzere hepimize görev ve sorumluluklar düşmektedir. Gelin hep birlikte bu günü yeni bir başlangıç olarak yapalım. Bir kişiyi dahi ötekileştirmeden, Çaykara ve Dernekpazarlıların omuz omuza vererek tüm zorlukları birlikte aşalım. Unutmayalım ki, düğünümüzde mutluluğumuzu, cenazemizde hüznümüzü ilk önce Çaykaralılarla paylaşacağız,? ifadelerini kullandı. /resimler/2020-1/26/2200523219431.jpgDilek ve temenniler bölümünde birçok kişi söz alarak dernekle ilgili çalışmaları ve yapılması gerekenlerle ilgili görüşlerini dile getirdiler. 

Tek liste ile gidilen seçimlerde katılan üyelerin tamamının oyunu alarak başkanlığa seçilen  Dr. Ahmet Yaşar Zengin´in yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Mustafa Yanmış, Mustafa Bakkaloğlu, Mehmet Çevik, Mehmet Ali Yıldız, Murat Çakmak, Fatih Sultan Yılmaz, Muharrem Akyüz, İbrahim Kara, M.Özcan Aslantürk, Sefa Coşkun, Orhan Durgun, Faruk Eroğlu, Hasan Karaçay, İbrahim Ethem Aslanoğlu, Şeref Zengin, Halil Yaroğlu, Erkan Kıral, Mustafa Koçin, Seyfullah Kaya, Servet Kurban, Hasan Fındık, Recep Keleş, Recai Ayan, Ayça Albayrak Kasap ve Murat Akyüz seçildi. Denetleme asil üyeliklerine, Mustafa Takaoğlu, Ercan Aslan, Hayrettin Mutlu seçildi.

/resimler/2020-1/26/2201475407994.jpgHaber: Çaykara Gündem Gazetesi 



orhan zengin
26.01.2020 22:17:11
selamlar sizleri tebrik ediyorum.bu derneğe desteği olan herkesten ALLAH razı olsun hiçbir menfaati olmayan ve öğrenci ve ihtiyac sahiplerine yardımda bulunmuştur emeği katkısı olan herkesten ALLAH razı olsun saygı ve selamlarımla çaykarada lahana . corbası yeme dileğiyle

İlginizi Çekebilir