Dr. Zengin Kıbrıs´ta Onkoloji Kliniği Kuruyor

Dr. Zengin Kıbrıs´ta Onkoloji Kliniği Kuruyor

Trabzon Numune Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Kliniğinde Uzman Hekim olarak çalışan Çaykaralı hemşerimiz Dr. Ahmet Zengin, Kıbrıs Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi´nde radyasyon onkoloji kliniğini kuracak.

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyasyon Onkoloji Kliniği`nde Radyasyon Onkoloji Uzmanı olarak görev yapan hemşerimiz Dr. Ahmet Yaşar Zengin iki aylığına geçici görevle yavru vatan Kıbrıs´a gitti. 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Radyasyon Onkolojisi Uzman Dr. Ahmet Yaşar Zengin,? Kıbrıs Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulacak olan modern tekniklerin kullanıldığı Radyasyon Onkolojisi  Polikliniği ve ünitesini kurulumu ve açılımına destek olmak için Sağlık bakanlığı tarafından görevlendirildik.  Yaptığımız çalışmalar sonucu Bayram sonrasında onkoloji ünitesini tamamlayıp hizmete açmayı düşünüyoruz, ?dedi./resimler/2016-6/29/1339506972330.jpgZengin,? Trabzon Çaykaralı olan Uzman Doktor Ahmet Yaşar Zengin, fırsat buldukça da Kıbrıs´ta yaşayan Çaykaralı hemşerileriyle bir araya geleceğini,? söyledi.   

www.caykaragundem.com

 



İlginizi Çekebilir