Doğaseverler, Aydın Mutlu ile devam dedi!

Doğaseverler, Aydın Mutlu ile devam dedi!

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği 4.Olağan genel kurulu yapıldı. Başkanlığa Aydın Mutlu, yeniden seçildi

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği 4.Olağan kurul toplantısı Trabzon´da bulunan dernek binasında gerçekleştirildi. 2010 yılından beri başkanlığını yürüten Aydın Mutlu, tek liste ile girilen seçimde yeniden başkanlığa seçildi.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği 4. Olağan genel kurul toplantısına üyeler yoğun ilgi gösterdiler. Divan başkanlığı için yapılan seçimde başkanlığa Hayrettin Mutlu, Kâtip üyeliklerine, Ahmet Emin Akgün ve Mustafa Kutay seçildiği kongrede, şehitlerimiz ile hayatını kaybeden dağcılar için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra coşkuyla İstiklal Marşımız okundu. Gündem gereği faaliyet raporunu ve Denetim Kurulu raporunun okunmasının ardından üyelerin oyları ile onaylanarak yönetim kurulu ibra edildi. /resimler/2018-9/30/2143421497232.jpgKonuşmaların ardından seçimlere geçildi. Divan başkanlığına tek liste sunuldu. Kapalı oy açık sayım usulü ile gerçekleştirilen seçimde Aydın Mutlu yeniden başkanlığa seçildi.

Başkanlığa seçilen Aydın Mutlu, üyelere teşekkürlerini sunarak, Trabzon´un en hareketli dağcılık kulübü olduklarını  belirterek,  "Bölgemizin keşfedilmemiş güzelliklerini keşfedip bunu kamuoyu ile paylaşmak Trabzon´un turizmi açısından son derece önemli. Biz kuruluşumuzdan bu yana bunu gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da bu misyonumuzu gerçekleştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: 

Aydın MUTLU

İ.Ethem ASLANOĞLU

Hamdiye MUTLU

Selamı AKSOY

Hayrettin MUTLU

Varol ERGÜL

Yakup YILMAZ

Mehmet SAKI

Gülay YAZAR

Şenol TANRIKULU

Denetleme Kurulu üyeleri: 

M.Ebubekir Buyukluoğlu

Mustafa Takaoğlu

Hatice Gedikoğlu

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Mustafa MUTLU
1.10.2018 08:25:00
Hayırlı olsun; Başkan Aydın MUTLU´nun şahsında Yeni Yönetime Başarılar Dilerim

İlginizi Çekebilir