DEVA Partisi Çaykara'da Yazıcı İle Devam Dedi

DEVA Partisi Çaykara

DEVA Partisi Çaykara İlçesi Olağan 1. Genel Kurulu 15 Mayıs 2022 Pazar Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Genel Kurul sonrasında Mevcut İlçe Başkanı M.Muhsin Yazıcı yeniden İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Genel Kurul çok yoğun bir katılım ile gerçekleşti.DEVA Partisi Genel Başkanı Baş Danışmanı Ramız Ongun,Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek, DEVA Partisi Trabzon İli ve Çevre İl ve İlçelerden gelen çok sayıda İl ve İlçe Başkanları, CHP Çaykara İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Zeren ve parti yöneticileri,Yeniden Refah Partisi Çaykara İlçe Başkanı İdris Akyüz ve Yönetim Kurulu üyeleri, İyi Parti Çaykara İlçesi Yönetim Kurulu Üyeleri,Saadet Partisi Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Kadıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi İlçe Başkanı Mehmet Savaş Dündar, Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Soğanlı Muhtarı Engin Yazıcıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş, Köseli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen , Şekersu Muhtarı Mehmet Aygün ve çok sayıda davetli ve parti temsilcileri katıldılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda daha sonra Geçici Divan Kurulu oluşturuldu. Divan Başkanlığına Selçuk Keskin, Divan Kurulu  üyeliklerine ise  Kamuran Öztürk ,Deniz Dinçer Kılıç,Barış Demirkır  ve Yaşar önder seçildiler.

Yönetim ve Denetleme Kurulu Raporlarının okunmasının ardından Yönetim ve Denetleme Kurulu Raporları üyelerin oyları ile onaylandı.

Denetleme Kurulu Raporunun sunumunu gerçekleştiren Yetkin İnan tarafından Ali Keleş için gerçekleştirilen duygusal konuşma salonda duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.Konuşmasında Ali Keleş’in örnek toplum insanı ve örnek bir dava adamı olduğundan söz eden Yetkin İnan sözlerini Şair Mehmet Savaş Dündar’ın Ali Keleş  İçin yazmış olduğu güzel bir şiir ile tamamladı.

DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek Genel Kurulda gerçekleştirdiği konuşma ile Genel Kurula katılan herkese teşekkür etti ve Partinin hedeflerini anlattı.

BAŞKAN YAZICI’DAN DUYGU DOLU KONUŞMA

DEVA Partisi Çaykara İlçe Başkanı Muhsin Yazıcı Genel Kurulda duygu dolu bir konuşma gerçekleştirdi.Topluma ve Çaykara insanına hizmet verme sevdası ile yola çıktıklarını ifade eden Başkan Muhsin Yazıcı siyasette henüz yolun başında olduklarını ancak insanların bu gün gerçekleştirmiş oldukları Genel Kurula göstermiş oldukları ilgi ve alakanın kendilerini hem çok mutlu ettiğini hem de sorumluluklarını artırdığını ifade etti.

Topluma hizmet verme sevdası yolunda Çaykara İlçesinde her mahalleyi karış karış dolaşacaklarını ve hizmet sevdası davalarını herkes ile paylaşacaklarını ifade eden Başkan Yazıcı,çıkacakları bu hizmet sevdası yolunda herkesten ve her kesimden destek beklediklerini ifade etti.

BAŞDANIŞMAN ONGUN-ÇAYKARA BİZİ BÜYÜLEDİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın  Baş Danışmanı Ramız Ongun DEVA Partisi Çaykara Olağan Genel Kuruluna Onur Konuğu olarak katıldı.

Genel Kurulda bir konuşma gerçekleştiren Ongun ,Deva Partisinin hedefleri siyaset anlayışı ve gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalar ile ilgili olarak Genel Kurula katılan vatandaşları bilgilendirdi.

Çaykara İlçesinde sımsıcak bir aile ortamında karşılaştıklarını ifade eden Baş Danışman Ongun,Çaykara İlçesinde Karadeniz insanının sıcak kanlı ve sempatik insan yapısı ile karşılandıklarını ve mükemmel bir şekilde ağırlandıklarını bu anlamda başta İl Başkanı Çiçek ve İlçe Başkanı Yazıcı olmak üzere organizasyonda emeği gveçen herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.

GENEL KURUL MUHSİN YAZICI DEDİ

Yapılan konuşmaların ardından DEVA Partisi Çaykara Olağan 1. Genel Kurulu seçimleri gerçekleştirildi.Seçimlere tek aday olarak katılan Muhsin Yazıcı oy birliği ile DEVA Partisi Çaykara İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

İLÇE YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

1-Mehmet Muhsin Yazıcı-İlçe Başkanı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

1-Yetkin İnan

2-Mehmet Soylu
3-Ceren Uzuner

4-Mesut Kul

5-Musa Keleş

6-Abdullah Uzan

7-Gürkan Velioğlu

8-Muhammet Hasan Menap

9-Mustafa İnci

10-Ömer Faruk Soylu

İLÇE YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1-Ömer Kumru

2-Mehmet Akıncı

3-Sefa Kalkan

4-Mehmet Emin Kul

5-Salih Zeyrek

İL KONGRESİ ASİL DELEGE ADAYLARI

1-Mehmet Muhsin Yazıcı

2-Yetkin İnan

3-Mehmet Soylu
4-Ceren Uzuner

5-Mesut Kul

6-Musa Keleş

7-Abdullah Uzan

8-Gürkan Velioğlu

9-Muhammet Hasan Menap

10-Mustafa İnci

11-Ömer Faruk Soylu

12-Mehmet Akıncı

13-Ömer Kumru

14-Sefa Kalkan

15-Mehmet Emin Kul

16-Salih Zeyrek

17-Cihan Keleş

18-Murat Ergin

19-Tufan Hellaç

20-İsmail Soylu

21-Muhammet Şeker

22-Hüseyin İlker Sever

23-Emine Kul

İLÇE BİNASI HİZMETE AÇILDI

Gerçekleştirilen Genel Kurulun ardından  Baş Danışman Ramız Ongun,İl Başkanı Kubilay Çiçek ve İlçe Başkanı M.Muhsin Yazıcı tarafından yoğun bir katılım ile Çaykara İlçe Merkezinde bulunan DEVA Partisi Çaykara İlçe Teşkilatı parti binası hizmete açıldı.

ESNAF ZİYARETİ

DEVA Partisi Çaykara İlçe teşkilatı Çaykara İlçesinde ve Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşlar ile sohbet ettiler.

UZUNGÖL MUCCA CAFE’DE SÖYLEŞİ

DEVA Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Ramız Ongun 15 Mayıs 2022 Pazar gecesi Uzungöl’de Mucca Cafe’de Uzungöl Halkı ile sohbet toplantısında bir araya geldi.



Anahtar Kelimeler: Partisi Çaykara' Yazıcı Devam
Ali Kemal Aydın
18.05.2022 18:26:58
Siz Güzelliklerimize EKİP ve TAKIM ruhu bütünlüğü içerisinde üstün başarılar dilerim… Trabzon Çaykaralı olmak olabilmek ayrıcalıktır. SİZ varsanız BİZ varız… www.alikemalaydin.com.tr - SELAMLAR – SEVGİLER…..

İlginizi Çekebilir