Dernekpazarı´nda Öğretmenler Günü Kutlandı

Dernekpazarı´nda Öğretmenler Günü Kutlandı

Dernekpazarı ilçesinde 24 Kasım öğretmenler günü çeşitli etkinliklerle kutlandı

Yurt genelinde  34. Yılı kutlanan Öğretmenler Günü İlçemiz Dernekpazarı´nda da kutlandı. Sabah saat 09.15 de Lise önündeki Atatürk  büstüne Milli Eğitim Müdürü Cevdet Hacibektaşoğlu tarafından konan çelenkin  ardından  bir dakikalık saygı duruşu ve peşinden İstiklal Marşı eşliğinde  göndere çekilen şanlı bayrağımızla birinci bölüm tamamlandı./resimler/2015-11/24/2125599866408.jpgÇok amaçlı Halk Eğitim Salonunda  saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan ikinci bölümde sunucu Murat Özdinletir tarafından Milli Eğitim Bakanının mesajı okundu.

 Emekli Öğretmenler adına konuşan Eyüp Güney,  Sabır,saygı ve sevginin eğitimde başarıyı yakalamada üç ana unsur olduğu üzerinde  durarak  mesleki konuşmasını yaptı./resimler/2015-11/24/2126493304885.jpgGünün anlamı ile ilgili ilk konuşmayı Atatürk İlkokulu öğretmeni   Günün anlamı ile ilgili ilk konuşmayı Atatürk İlkokulu öğretmeni Öznur  Yomralı yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürünün yaptığı konuşmadan sonra , şiirler okundu.Atatürk Ortaokulu nun hazırladığı koro yu  oratoryo takip etti. İlkokul öğrencilerinin  korosuyla  devam edildi. İlçede çalışan öğretmenler tarafından hazırlanan müzikli video klibi büyük beğeni kazandı.öreve başlayan  Öznur Yomralı-Ceren Deveci ve Ahmet Çelik meslek yeminini yaptı.Öğretmen konulu şiir,kompozisyon ve resim dallarında yapılan yarışmada kazananlara ödülleri verildi./resimler/2015-11/24/2127196586677.jpgLise de kompozisyon birincisi olan  10/A Sınıfı öğrencisi  Sedanur Bayalan ın ödülünü  Kaymakam Seli Erkovan, Atatürk Ortaokulundan  Şiir konulu yarışmanın birincisi Mehmet  Dereli nin ödülünü Garnizon Komutanı  Bayram Yasın,Atatürk İlkokulu  birinci sınıf öğrencisi Fatma Betül Bayramda  resim dalında birinci oldu. Ödülünü Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık verdi. Tamamlanan program sonunda  Belediye Başkanı tarafından öğretmenlere  kırmızı karanfil dağıtıldı.

Milli Eğitim müdürü makamında, Lise, Ortaokul ve İlkokullarda öğretmenler de  binalarındaki öğretmenler odasında  ziyaret edilerek  öğretmenler günü kutlaması sona erdi.

Haber: Fahri Düzenli/Dernekpazarı

 



İlginizi Çekebilir