Dernekpazarı´nda Atatürk´ü Anma Etkinliği

Dernekpazarı´nda Atatürk´ü Anma Etkinliği

Atatürk ün ölümünün 78. Yılını kutlama programı İlçemiz Lisesi bahçesi ve Halk Eğitimi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Atatürk ün ölümünün  78. Yılını kutlama  programı İlçemiz Lisesi bahçesi ve Halk Eğitimi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

İlden gelen Vali Yardımcısı Hasan Meşeli, Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık,İlçe protokolü, Muhtarlar, Öğretmen ve öğrencilerin hazır bulunduğu Lise bahçesinde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının çelenk sunması ile başlayan  anma programı saat 09. .05 gece çalan sirenle Atatürk ve Şehitlerin manevi huzurunda iki dakikalık saygı duruşu yapıldı. Akabinde İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi ve yarıya indirildi.

Halk Eğitimi Salonunda sunucu Deniz Gökdeniz in duyurusuyla saygı duruşu yapıldı. Akabinde İstiklal Marşı okundu.

Hasan Cansız Kom  Çok Amaçlı Anadolu Lisesi Tarih öğretmeni Behice Balcı tarafından günün anlamı ile ilgili konuşma yapıldı.Atatürk´ün hayatı ile ilgili hazırlanan video gösterisi sunuldu.

10A  sınıfı öğrencisi  Özlem Dereli den ?Atatürk´ten Son Mektup? şiiri dinletisini 10 A  sınıfı öğrencisi  İrem Topaloğlu´nun Atatürk´ün bilinmeyen yönleri takip etti. 10-İ sınıfı öğrencisi  Ahmet Turan´ın sunduğu Gençliğe Hitabenin peşinden Atatürk´ün sevdiği şarkı ve Türkülerden seçilen bir demet Müzik öğretmeni Ersin Yeşilyurt yönetiminde söylendi.

 ?Gençliğe Hitabe? yi ve güzel şiir okuma dalında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödül törenine geçildi.  Üçüncü olan, Emin Sümer ve Tacettin Yalçınak´ın ödülleri  Milli Eğitim Müdürü Cevdet Hacibektaşoğlu, İkinciliği kazanan  Yelis Balcı ve Melisa Terzi´nin ödülleri, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık Birinci olan ,Ahmet Turan ve Özlem Dereli´nin ödülleri de Vali Yardımcısı Mustafa Meşeli tarafından verildi.

Programın bitiminde iştirak edenlerle toplu bir fotoğraf  çekildi.



İlginizi Çekebilir