Dernekpazarı´nda Aksa´nın Sorunları Bitmiyor!

Dernekpazarı´nda Aksa´nın Sorunları Bitmiyor!

Dernekpazarı´nda abonman sözleşmesini başka yere alınmasına vatandaşın büyük tepkisine neden oldu

 

Daha iyi hizmet amaçlayarak  özelleştirilen Elektrik hizmetleri giderek sorunlara daha çok sorun yaratmakta.

Sık sık kesilen elektriklerde ana neden uzun yıllardır  bakıma alınmayan  şebekelerdir. Elektrik faturalarımızda  yasal olmayan ücretler yansıtılmakta, fatura ödemesi geçiktiğinde  elektriği kesmede  anında  Adam bulan şirket ne hikmetse  arızalarda  adam bulamamaktan yakınmakta. Tüm bu olumsuzluklar yetmezmiş gibi yeni bir uygulamaya geçildi.

Dernekpazarı İlçesinden abonman sözleşmesi uygulaması kaldırılarak Çaykara İlçesine verildi. İnsanların yaşam düzeyi geliştirilerek daha az zamanda daha çok iş yapma olanakları yaratılırken bu uygulamaya bir türlü anlam veremedik. Yeni abone kaydı veya abone devri için harcayacağımız 30 dakikalık bir zaman yeterli idi. Oysa şimdi 7 km. uzaktaki İlçeye giderek aynı işlemi yaptırmak için en azından bir yarım günümüzü ayırmamız gerekmekte.İnsanlara işkence etmenin gerekçesi nedir? Bu yanlış uygulamadan bir an önce  dönülmeli. İlçemizde var olan Aksa biriminin  yaptığı bu hizmeti sürdürmesini  istiyoruz.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



mustafa ardıç
25.01.2016 22:11:13
AKSA İSMİNDE OLDUĞU GİBİ AKSAK. FAKAT ASIL PROBLEM DEVLET YETKİLİLERİNDE. ÖZELLEŞTİRİLİRKEN YERİNE GETİRMEYİ TAAHHÜT ETTİĞİ ŞARTLARI TAKİP ETMEYİP GÖZ YUMUYORLAR. OLAN BİZ VATANDAŞA OLUYOR.

mustafa ardıç
26.01.2016 12:57:54
İLAVE ETMEM GEREK: AKSA ÇIKARINA GELEN HER TÜRLÜ UYGULAMAYI YAPIYOR. FAKAT EL ALTINTAN AVANTASINI ALIP GÖRMEZLİKTEN GELİP BİZLERİ MAĞDUR ETTİREN KAMU GÖREVLİLERİ RAHAT UYUYABİLİYOR MU?

İlginizi Çekebilir