Dernekpazarı İlçesinde,Cihan,Canan'ına Kavuştu

Dernekpazarı İlçesinde,Cihan,Canan

Dernekpazarı İlçesinde,Cihan,Canan'ına Kavuştu

Fahri Düzenli

Dernekpazarı Güney Mahallesi, Yüce Ailesinden Hatice ve  Mustafa Yüce nin  Bankacı oğlu, Cihan Yüce ile Balıkesir İlinden , Havva ve merhum İbrahim Adar’ın, Mali Müşavir kızları Canan Adar ,ömür boyu birlikte yaşamak için Dernekpazarı İlçesi Erme tesislerinden yola çıktılar.   

 Genç çiftlerin Düğün Törenleri 15.07.2023 Cumartesi günü akşam saat 19.30 da başladı.Yüce ailesinden  mahalli  kemençe sanatçısı İlhan Yüce nin Kemençesi eşliğinde doyasıya oynanan horonla devam etti. 

Yemek ikramı sonrası Takı töreni yapıldı.   

Tayyip Beşinci  kavalla çaldığı birbirinden güzel oyun havaları ile oynayanları olduğu kadar izleyenleri de coşturup mest etti. Düğün pastasının kesilmesine müteakip, Balıkesir den gelenleri Furkan Yılmaz ın orgundan çıkan Balıkesir oyun havaları ve çifte telli oyunuyla düğünün en güzel anlarına imza attılar. Kemençede İlhan Yüce ile birlikte kemençe sanatçısı, Dursun Akyüz, salonu bir kez  daha hareketlendirdiler. Sallama oyunu ile oyunlar ve program sona erdi. 

Genç çiftlerin düğün törenleri Çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Canan &Cihan Yüce çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



İlginizi Çekebilir