Dernekpazarı İlçesinde Kamu Kurumlarında yeni atamalar

Dernekpazarı İlçesinde Kamu Kurumlarında yeni atamalar

Dernekpazarı ilçesinde Kamu Kurumlarında Yeniden görevlendirme, tayinler ve emeklilikler yaşandı

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür vekili Serap Yazıcı, girdiği Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü sınavını kazandı. Sınav sonucu atandığı Çaykara Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü olarak görevine başlamak üzere, Mayıs 2022 de ilçemizdeki görevinden ayrıldı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAHRİ BİLİCİ İLÇEMİZDEN AYRILDI. 

22.11.2018 Tarihinde Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Fahri Bilici temmuz 2022 tarihinde İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı olarak ilçemizden ayrıldı.

FATMA ŞENOCAK KASRANOĞLU HALK EĞİTİME GEÇTİ. 

Fatma Şenocak Kasranoğlu, Atatürk İlkokulu Müdür yardımcısı iken, kendi isteği ile  22.06.2022 tarihinden beri Halk Eğitimi Müdür  Yardımcılığı görevini sürdürüyor..

MUSTAFA Cinel 18.07.2022 Tarihinde göreve başladı.

Serap Yazıcı’nın Çaykara ya atanmasından sonra bir süre Süleyman Sırrı Çıkrık ‘ın vekâlet ettiği Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğüne atanan Mustafa Cinel ilçemizdeki görevine başladı.

ZEKİ TOPSAKAL EMEKLİ OLDU

20 yıl ilçemiz maliyesinin çeşitli birimlerinde görev yapan Zeki Topsakal, Mal Müdürü vekilliğinden 22.07.2022 tarihinde emekli olup, yeni bir hayata başladı.

UĞUR TUNA MAL MÜDÜRÜ VEKİLİ OLDU.

2016 yılında aynı kurumda göreve başlayan Uğur Tuna Zeki Topsakal’ın yerine Müdür vekili olarak  görevlendirildi.

İKİNCİ BAYAN Veteriner Hekim Nisa Kuleyin) 

Lisans eğitimini Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesinde tamamladıktan sonra. Yüksek lisans eğitimini de Ondokuzmayıs Üniversitesi Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim dalında alan. Nisa Kuleyn Açıktan atama ile 22.07.2022 tarihinde veteriner hekim olarak ilçemizde göreve başladı.

DR. KÜBRA SARAL İHTİSAS EĞİTİM İÇİN İLÇEMİZDEN AYRILDI.

02.05.2019 da İlçemiz Sağlık Gurup Başkanı olarak göreve başlayan Dr. Kübra Hanım, KTÜ Üniversitesi Tıp Fakültesinde İhtisas eğitimi için ,12.09.2022 tarihinde ilçemizden ayrıldı. 

SEZER YAYLI

Mal Müdürlüğünde Defterdarlık Uzman Yardımcısı olarak ilçemize atandı. 1995 Trabzon doğumlu. İlk ve orta eğitimini Trabzon’da tamamladı. Üniversiteyi Karadeniz Teknik Üniversitesi Maliye bölümünde oku. 23 Eylül 2022’de Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Dernekpazarı Mal Müdürlüğünde Defterdarlık Uzman Yardımcısı olarak ilk göreve başladı.

REMZİYE KARAKUM ÇELİK LİSE MD. YARDIMCILIĞINA ATANDI.

 

SELÇUK OKUR ATATÜRK İLKOKULU MÜDÜR YARDIMCISI OLDU.

Fatma Şenocak Kasranoğlu’ndan boşalan Atatürk İlkokulu Müdür yardımcılığı için Selçuk Okur görevlendirildi.

Çaykara Gündem Gazetesi Yönetimi olarak, Dernekpazarı ilçesinde Kamu Kurumlarındaki bu değişiklerde görevlendirilenlere ve ayrılanlara başarılar dilerim.

Haber: Fahri DÜZENLİ



İlginizi Çekebilir