Dernekpazarı Belediyesinden Eğitime Destek

Dernekpazarı Belediyesinden Eğitime Destek

Dernekpazarı ilçe Belediyesi ´Başarı için Drama´ projesi adı altında Drama ve Etkinlik Sınıfı açılısı gerçekleştirdi.

 

Dernekpazarı ilçe Belediyesi ve  ilçe okullarından  Atatürk İlkokulu? işbirliğiyle "Başarı için Drama ? projesi adı altında Drama ve Etkinlik Sınıfı açılısı gerçekleştirdi. 

Açılış  İlçe Kaymakamı Selim Erkovan, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Hacıbektaşoğlu ve birçok misafir eşliğinde gerçekleştirildi./resimler/2016-2/26/2238331650528.jpgBelediye Başkanı Dr. Mehmet Âşık açılışını gerçekleştirdikleri bu sınıf  ile  amaçlarının; ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin  derslerine yönelik desteğin yanı sıra, özellikle  Drama  gibi uygulamalı derslerde böyle bir sınıf ortamıyla çocukların gerek hayal güçlerinin gerekse de özgüvenlerini ortaya çıkartarak kişisel, sosyal,  gelişimlerini ilerletmeleri  olduğunu söyledi. 

İlçe Kaymakamı Selim Erkovan öncelikle okul müdürü Ali Sait Abdioğlu´na daha Sonra da projeyi hazırlayan öğretmenlerden  Devrim Kızılhan, Fatma Kasranoğlu ve Meltem Seven´e  güzel bir çalışma ortaya çıkardıklarını söyleyerek başarıların devamını diledi.

Haber: Fahri Düzenli/Dernekpazarı



İlginizi Çekebilir