Dernekpazarı AK Parti de Şok İstifa!

Dernekpazarı AK Parti de Şok İstifa!

Dernekpazarı ilçesinde 3 dönem AK Parti ilçe başkanlığı yapan Zeki Avni Usta Belediye başkanlığına Bağımsız aday olacağını açıkladı.

Ak Partide adayların belli olmasına ilk sert tepki eski Dernekpazarı İlçe Başkanı Zeki Avni Usta´dan geldi. Dernekpazarında Bağımsız aday olacağını resmen kendisi beyan etti.

Dernekpazarında  üç dönem Başarılı Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan herkesin gönlünde yer eden Zeki Avni Usta Ak Partiden Pazartesi  Bağımsız aday olmak için istifa edeceğini söyledi. Başkan Usta istifasının nedini olarak Bağımsız Belediye Başkanı olmak için Ak Parti üyeliğinden istifa edeceğim dedi. Usta yaptığı değerlendirmelerde Ak Parti şimdiye kadar İlçemizde kendi teşkilatıdan Partimizin siyasi davasından olan  Şimdiye kadar Belediye Başkan adayı çıkartılmamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın İlçemizdeki sevgisini suistimal ederek birilerinin hatırına birinin adamı diye aday gösterilip vatandaşlarımıza seçtimek zorunda bıraktılar. Ak Partiye oy kazandırmayan oy kayıp ettirerek başkan seçtirdiler. Bizde bunlara tepki olarak bağımsız aday olduk. Dernekpazarılı hemşehrilerime tercih hakkı sunuyoruz. Hizmet için aday oluyoruz saltanat için değil. Bizlerin referansı birileri değildir. Bizim Referansımız Dernekpazarı halkıdır. Bizde halkın adayıyız. Bizde hemşerilerime güvenerek  ilçede ikamet eden herkesin bildiği  tanıdığı kolay ulaşabildiği hemşehrilerimin bir kardeşleri olarak kendimizi hemşehrilerimizin onayına sunuyoruz. Şahsımın Belediye Başkanlığını yapabileceğime inanıyorlarsa oylarına talibim. İlçe Başkanlığım döneminde yaptığımız gibi kimseyi ötekileştirmeden 14 Mahallemizi ayrıştırmadan hizmet etmek ve adamına göre değil herkese eşit ve adaletli hizmet sunmak için icraat Makamı olan Belediye Başkanlığına Bağımsız aday olarak talip oldum. Partili Partisiz siyasi görüşü farklı olan Dernekpazarılı hemheşrilerimin oylarına talibim. Karar Dernekpazarılı hemşehrilerimin Takdir Allah´tandır. Şimdiye kadar bizleri her alanda destekleyen beni yalnız bırakmayan Dernekpazarılı hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum,"dedi.

Haber:Fahri Düzenli/Dernekpazarı



Anahtar Kelimeler: Dernekpazarı Parti İstifa
senin köylün
9.02.2019 19:50:33
3 dönem görev yaptınız artık başkalarıda görev yapsın okadar menfaatci olma.Size yakışmıyor.

İlginizi Çekebilir