Dernekpazarı AK Parti Aday Adayları

Dernekpazarı AK Parti Aday Adayları

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde AK Partiden Dernekpazarı ilçesinden şimdiye kadar müracaat eden aday adayları.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde Dernekpazarı ilçesinden Belediye Başkanlığı için AK Partiden aday adayı olan isimler. 

İşte AK Parti Dernekpazarı Belediye Başkanlığı Aday adayları/resimler/2018-11/14/2137554865333.jpgZEKİ AVNİ USTA

Dernekpazarı´nda üç dönem Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan  Zeki Avni Usta Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını Açıkladı. 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için Ak Partiden aday adayı oldu. Zeki Avni Usta yaptığı açıklamada: AK Partinin Dernekpazarı Kurucu İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak kuruluşundan beri ilk defa hayatımda aktif siyasete başladığım ve her kademesinde görev aldığım son olarak üç dönem İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğüm Ak Partiden Belediye Başkan aday adayı olma heyecanını yaşıyorum. Ak Partimizin kuruluşundan beri teşkilatımızın içinde, edindiğim siyasi tecrübe ve deneyimi siyasilerimiz ve kurumlarımız ile çalışmanın verdiği deneyimler sonucu, ilçeme hemşerilerime hizmet etme yoluna girdim. Kurum ve kuruluşlarla uyumlu Teşkilatlarımız Bakanımız Milletvekillerimizle uyum içinde istikrarlı, halkımız ile bütünleşerek ciddiyet ve disiplin içerisinde istişare yaparak ilçemizin sorularını çözmek için ilçemizi  her yönüyle taşıyacak bir ekiple icraat makamı olan Belediye Başkanlığı için aday adayı oldum. Güzel ve şirin ilçemizde hiç kimseyi ötekileştirmeden, bölge ayrımı yapmadan, on dört mahalleyi bir bütün olarak  kabullenip, her köşesine hizmet için talip olduk. Üç Dönem yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevinde Partili partisiz desteklerini yanımda his ettiğim ve desteklerini benden hiç bir zaman esirgemeyen Dernekpazarlı hemşerilerime teşekkürlerimi arz ediyorum. Yine Dernekpazarlı hemşerilerinim desteklerini alarak aday olma yolunda yürüme azmi bizlere verdiler. Aday adayı olmamız için desteklerini hiç esirgemeyen Ak parti üyelerimize Değerli Dernekpazarlı hemşerilerime teşekkürlerimi sunarım. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.? dedi.

Zeki Avni USTA Kimdir?

Dernekpazarı 1977 yılında Trabzon´un Dernekpazarı ilçesinde dünyaya geldi. İlk, Orta, Lise Öğretimini Dernekpazarı´nda Tamamladı.1997-1998 Yılları arasında Vatani görevini Bingöl´de tamamladı. Aktif Siyasete Ak Partide başladı. 2002 yılında Ak Parti Dernekpazarı Gençlik Kolları Kurucu İlçe Başkanlığı Görevine Getirildi. 3 Dönem Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı yaptı.2002-2007 ve 2004 yerel seçimlerinde İlçe SKM Başkanlığı yaptı. Gençlik Kolları Başkanlığı yaparken istifa ederek İlçe Başkanlığına aday oldu.07/09/2008 Tarihinde yapılan Dernekpazarı 3. Olağan Kongresinde İlçe Başkanlığına seçildi. 11.02.2012 Tarihinde yapılan 4.olağan kongresinde yeniden ikinci kez İlçe Başkanlığına seçildi. 30.03.2014 yerel seçimler için İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Belediye Başkan aday adayı oldu. Şubat 2014´de yeniden İlçe Başkanlığı görevine atandı. 14.11.2014 Tarihinde yapılan 5.olağan kongresinde üçüncü kez İlçe Başkanlığına seçildi. Ak Partinin açmış olduğu siyaset akademisini bitirdi. İlçe Başkanımız Zeki Avni Usta Dernekpazarı Yenicami Mahallesinde İkamet Etmektedir./resimler/2018-11/14/2138546116334.jpgGENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ERSİN AKYOL 

İl Gençlik Kolları ve ilçedeki sevenleri ile birlikte parti binasında adaylık başvurusunu başkana sunduktan sonra kendisinden önce baş vuran Mustafa Genç  le birlikte toplu fotoğraf çekerek ilçe için hayırlı olması mesajı ve diğer adaylara başarı dileklerini duyurdu. Bina önünde de toplu fotoğraf çekimi ile çalışmalarına başladı. 

ERSİN AKYOL  KİMDİR?

27.08.1988 yılında Amasya´nın Merzifon ilçesinde doğdum. İlköğretimi Suluova ilçesinde tamamladım. orta öğrenimimi Trabzon endüstri meslek lisesinde tamamladım. Yüksek okulu KTÜ Hopa meslek yüksek okulunda tamamladım. Ardından askerlik görevimi 2009 -2011 yıllarında Mardin Midyat ilçesinde jandarma er olarak tamamladım. Baba mesleği olan mobilya dekorasyon işlerini sürdürmekteyim. 2009 yılında Dernekpazarı gençlik kolları başkanı olarak atandım ve görevim devam etmektedir. 2014 yerel seçimlerinde Dernekpazarı belediye meclis üyesi olarak seçildim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Dernekpazarı ilçemizde hizmet yarışını daha ileri taşıyabilmek için aday adayı olma kararı aldım. ilçemize hizmet etme yarışında olan tüm aday adaylarımıza başarılar dilerim. Günümüz ak geleceğimiz aydınlık olsun./resimler/2018-11/14/2139460336237.jpgİŞADAMI MUSTAFA GENÇ

Dernekpazarı´nda Ak Partide aday adaylığını açıklayan  iş adamı  İlçemiz Gülen Mahallesinden Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve iş adamı ve Mustafa Genç  Belediye Başkanlığı seçimleri için bir süre önce  ? BEN DE VARIM ?sloganı aile  kamu oyu yoklamasına çıkmıştı. Aldığı olumlu sinyaller sonrası  düzenlediği  basın toplantısıyla adaylığını resmen duyurdu. Aday  Adayı Mustafa Genç bir gurup taraftarı ile  parti binasına çıkarak  müracaat formunu Ak Parti ilçe Başkanı Abdullah Akgül´e teslim etti. Genç yaptığı basın açıklamasında; "Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda Ak Partimden aday adayı olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Maksadımız Dernekpazarı halkının hak ettiği hizmeti onlara en iyi şekilde ulaştırmaktır. Telefonum 24 saat  açık halkımın ve davamın hizmetinde olacağım.  Dernekpazarı ilçemize gelen hizmeti adil bir biçimde paylaştırıp  her kesimin başkanı olacağım. Bu bir hizmet yarışıdır. Diğer arkadaşlarımızla birlikte ilçemize hizmet için geliyoruz" dedi. 1973 Dernekpazarı   doğumlu, evli ve üç çocuk babası  olan Mustafa Genç, diğer aday adayı Ersin Akyol ve  taraftarları ile birlikte  İlçe Başkanlığı önünde çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla ilçe binasından ayrıldılar./resimler/2018-11/14/2140304086982.jpgMEHMET KADRİ ÇIKRIK

1958  de  ilçemiz Yenicami Mahallesinde doğdu. İlk ve ortaokulu ilçemizde okudu. Liseyi İstanbul da başlayıp Trabzon da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Sultan Ahmet  teki Ticari İlimler Akademisinde okurken  okul yanarak öğretime bir süre ara verdi. Bu aradan sonra tekrar okula dönmeyip ticarete atıldı.Hayat için ticareti tercih eden Mehmet Kadri 40 yıldır ilçemizde Manifatura Tuhafiye ve Petrol Ofisi Bayısı olarak halkımıza hizmet sunmaktadır. Ticaret sahasını Trabzonspor kulübü  ürünlerini satmak üzere Trabzon Varlıbaş   AVM  de Trabzonspor Kulübü ürünleri mağazası işletirken Atatürk Havalimanında faaliyet gösteren Turizm Şirketinin de ortakları arasında yerini aldı. Siyası hayata ANAP ın kuruluşunda Eski Devlet Bakanımız Eyüp AŞIK la başladı. Tabiri caizse Eyüp Beyin yanında stajını tamamladı. Çizgisinden hiç şaşmadı. Sağlam ve sık duruşu ona çok geniş ve  güvenilir bir çevre oluşturdu. İlçe merkezindeki iş yeri, siyasilerin, bürokratların, iş adamlarının her kurumda aktif görevde bulunanların uğrak yeri oldu. Kendisine  her dönem adaylık teklifi yapıldı ise de   görevi ilçemize kendisinden daha iyi hizmetler verebilecek adayların olduğunu belirtip öne çıkmama özverisinde bulundu. Ne var ki Çok sevdiği Dernekpazarı nın gelişmesi ilerlemesi gerekirken geri gitmesine kahroldu.  Dernekpazarı, Yönetimlerde en güçlü olduğu  dönemlerde girişimci yönetici eksikliğinden çok şey kaybettiğini ve seçim öncesi aday adayı olmayı düşünenlerinde, ilçeyi arzu ettiği  noktaya taşıyamayacağını görerek  görevden kaçamayacağını anlayıp hizmet sunmaya talip çıktı. 

NELERİN EKSİK OLDUĞUNU SIRALAYIP ÇÖZÜM İÇİN DE İZLENECEK YOLU SIRALADI.  

Her şeyin başı eğitimdir. İlçemiz içinde yıllardır söylene gelen Sanat Okulu açılması. Bunun için teşebbüs edip inanarak  çalışmaya başlanması yeterli. İlçemizin medarı iftiharı hayır sever Dursun Ali Kurt yapımını üstlenmeyi yıllar önce taahhüt etmişti.Bir başka iş adamımızın kimsesizler okulu açma önerisi. O zaman gerçekleştirilemedi. Güzel bir öneri olup, yurdun her yerindeki kimsesizlerden  oluşacak çocuklarla  ilçemize bir hareketlilik  kazandıracağına inandığı için  o girişimi aktif hale  getirmeye çalışmak.İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından biride çok amaçlı düğün salonu  ve otel. Yap işlet devret yöntemi ile kabullenen müteşebbis hazır. Yeter ki o fırsat değerlendirilsin. Haftanın en hareketli günü olan Cumartesinin en hareketsiz Pazar gününden farksız duruma gelişine neden uygun bir Pazar yerinin olmayışı. Mutlak surette  bir Pazar yerinin yapılması. Merkezin farklı alanlarında hizmet veren sanatkârlarımız için küçük sanayi sitesi yapılarak hepsinin bir araya toplanması. Turizm bölgemizin kurtuluşu için ilk sıraya yerleşen bir sektör. Ve dünyanın sayılı turizm alanlarından biri olan Uzungöl e ilçemizden geçilerek gidilmekte. Yılda 1,400.000 aracın geçtiği bu güzergâh bizim için mutlak surette değerlendirilip lehimize dönüştürülmesi gerek. Bunun için ilçe girişi ile çıkışı arasındaki çirkin görseli güzele dönüştürmek ve yol güzergâhında yöresel ürünlerin pazarlandığı  mini iş yerleri açılmasını sağlamak. Zaman geçtikçe kıymeti anlaşılan eski eşyalarımızı görücüye  sergileyebileceğimiz  bir müze  oluşturup turistlerin  uğramasını  ve ilçenin adını duyurmaya vesile olmasını sağlamak.İlçe hudutları içinde kalan dere kenarlarının ıslahını yaptıktan sonra ilçenin tamamını aydınlatmak. Şu anda  akşam sonrası ilçe karanlığa mahkûm durumda. Bayanlarımızın yürüyebileceği  oturup çay içerek, sohbet edebileceği bir alan yok. Sadece bayanlara açık  olmak üzere Kız Kur an Kurunun dere yatağındaki duvar üstünde yürüyüş parkuru ve dinlenme alanı oluşturmak. 

Planlanması yapılan Kentsel dönüşümü hızlandırmak.

Belediye gelirleri ile hiçbir hizmetin gerçekleşmeyeceği herkes tarafından bilinmekte. Öyleyse çareler bulmak, projeler üretmek gerekiyor. İlçemize sevdalı sayısız zenginimiz var. Onlarla toplantılar düzenlemek, İlçeye davet edip onurlandırmak, yaşam alanları yapmalarını teşvik ederek birçok sorunu çözmek.

Siyasilerimiz, bürokratlarımız ve dört Bakanımızla  sürekli istişarede bulunmak.

İstanbul belediyeleri ve diğer yerleşim yerlerindeki hemşerilerimizin söz sahibi olduğu belediyelerle sürekli irtibat halinde olup desteklerini sağlamak.

Yeni seçilecek Muhtarlarımızı  fahri Belediye Meclis üyesi görüp, mahalle sorunlarına ortak çözüm bulmak. İlçemizin en  önemli sorunlarından biri de işsizliktir. Gençlerimize bu konuda destek olmak. Kur-an Kursu alanındaki arazide  bir külliye  oluşturmak. İlçem Dernekpazarı´nın  tespit ettiğim eksikleri  ve  giderilmeleri için yapılması gerekenler. Bunlar.  Bunların dışında,  her öneriye  açığım. Başarının karşılıklı  görüşmelerle  olacağına inanan biriyim. İlçeme hizmet için yola çıkan diğer aday adaylarına da başarılar dilerim. Bu düşüncelerle ilçeme hizmet etme sırasının bana geldiğine inanarak  aday adaylığımı kamuoyu ile paylaşıyorum. Allah  hayırlısı ne ise onu nasip etsin./resimler/2018-11/14/2141509869866.jpgYUSUF CEMAL KESKİN

Kemençe Sanatçımız Yusuf Cemal Keskin Adaylık Başvurusunu Yaptı. Dernekpazarı İlçesi Belediye Başkanlığı için AK Partiye aday adayı olarak başvuruda bulundu. Belediye başkanlığı için başvuran Kemençe sanatçımız Yusuf Cemal Keskin yaptığı kısa açıklamasında:"İlçemize hizmet için yarışa çıktık bu yarıştaki adaylarımızın hepsi değerli  arkadaşlar. Onlara normal yaşamlarında başarılar diliyorum. Ancak bu yarışta onlara başarılar dilersem o zaman ben niye bu yola girdim? Hepsini seviyorum. Tabii ki benim başarılı olmamı isterim. Sanatsal birikimlerimden  kazandığım krediyi Dernekpazarı  na hizmete dönüştürmeyi planlıyorum. Ayrıca tam projelerimi  yakında geniş bir basın toplantısı ile açıklayacağım. Beğenileceğini ümit ediyorum. Dernekpazarı´nda her kesimde tabanı olan ve sevilen biri olarak  Kendime özgüvenim vardır. Müracaatımın kabul göreceğine olan inancımla  yola girdim. Hayırlı ve uğurlu olmasını Yüce Rabbimden diler, Gönültaşlarıma selam ve sevgiler sunarım? .Şeklinde tamamladı./resimler/2018-11/14/2142459558402.jpgMURAT YILDIRIM.

Dernekpazarı İlçesi Ak Parti Aday adayı müracaatının son günü hareketli anlara sahne oldu. Kemençe Sanatçımız Yusuf Cemal Keski- İlçenin renkli siması Mehmet Kadri Çıkrık tan sonra yıllardır ilçe menfaatleri için elini her taşın altına  koymaktan  mutlu olan iş adamı Murat Yıldırım saat 14.00 de Aday Adaylığı  belgelerini İlçe Başkanı Abdullah Akgül  e teslim etti.  TAKA Gazetesi aracılığı ile halkımıza bir mesaj verdi.  ?İlçemizde yaklaşık 30 yıldır siyaset, bürokrasi ticaret, spor ve Sivil Toplum Kuruluşlarında olan hizmetlerimle yanınızda olmaya çalıştım. Sizlerin de değerli teveccühü ile ? Halka hizmet Hakk´a hizmettir.? diyerek Dernekpazarı AK Parti ilçe başkanlığına Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatımı yaptım.Dernekpazarı Taşçılar Mahallesinde dünyaya geldim, bütün imkânlara ve davetlere rağmen   doğduğum ilçem Dernekpazarı´nı  terk etmedim. ilçeme faydalı olmaya çalışan biri olarak Dernekpazarı´nda esnaflık, nakliye, hafriyat işleri yapmaktayım. Bölgeye katkı sağlamaya devam eden, hayatını bu memlekete atamış biri olarak ilçemizin ve civar ilçelerin hemen hemen her m2 sine dokunan ve her alanda var olmaya çalışan bir kardeşinizim. En büyük arzum yaşadığım ilçemi daha iyi daha müreffeh yarınlara taşımaktır. Rabbim çıktığım bu Yolu hayırlara  vesile kılar inşallah.

Haber:Fahri Düzenli/Dernekpazarı



emrah turan
16.11.2018 08:51:51
bi tane okumuş adam yok yazık yani

İlginizi Çekebilir