Dernekpazarı 4.Futbol Turnuvasına Start Veriliyor

Dernekpazarı 4.Futbol Turnuvasına Start Veriliyor

İstanbul´da Faaliyet gösteren Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından her yıl düzenlenen futbol turnuvası başlıyor.

İstanbul´da Faaliyet gösteren Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından her yıl düzenlenen futbol turnuvası başlıyor. 

Değerli Dernekpazar´lılar  4.sü düzenlenecek olan futbol turnuvasının adını, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu  Kararla: İdris Keskinci Futbol Turnuvası olarak belirlenmiş olduk. Bunun sebebi; rahmetli İdris Keskinci Bey´in vakıf adına yaptığı hummalı çalışması ve
desteğini en iyi şekilde gerçekleştirmesidir. Ayrıca bu yıl ani bir şekilde aramızdan ayrılması da tüm Dernekpazalılara  çok büyük bir kayıp ve üzüntü yaşatmıştır. Kendisine Allah (c.c.) rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Futbol turnuvasının sürekliğini sağlamak ve  yapılışının amacına ulaşabilmesi için  bu çalışmalarda  bütün hemşerilerimizin bizlere yardımcı olmalarını, anlayış göstermelerini vakfımız adına bekler; bu anlamda herkese anlayışlarından ve desteklerinden ötürü teşekkür
ederiz.

/resimler/2017-9/27/2047121669454.jpgFutbol turnuvası vakıf yönetiminin almış olduğu karar doğrultusunda 08.10.2017 Pazar Günü saat 11´de başlayıp, 17 Aralık 2017 Pazar günü sona erecek. Her pazar günü 11 de başlayıp tek saha üzerinde toplam 4 maç oynanacak. Her  maç yarımşar saatlik devreler halinde oynanacak.
Devre arası 5 dk olup, toplamda takribi olarak 15:30 gibi günün son
maçı sonlandırılmış olacak.

Turnuva lig usulü olup, toplam  10 takımla oynanacak. Toplamda 11 hafta sürüp yarı final ve final ile sonlandırılacaktır. Turnuva bitim akşamı Güngören Kültür Merkezin de verilecek kokteylde ödüller dağıtıldıktan sonra Rahmetli İdris Keskinci adına Kur-an okunacaktır.

Turnuvayla ilgili soru ve önerileriniz için vakıf yönetiminin belirlediği Futbol Komitesi sorumluları olan Ali Yazıcı - Yılmaz Ayyıldız  ile iletişime geçebilirsiniz. 

0532 595 75  93 ? 0542 459 66 61

Bu vesile ile 4.sünü düzenleyecek olacağımız turnuvanın Dernekpazar´lılara hayırlı olmasını, birlik ve beraberliğimizin daimi olmasını ve devamını Allah (c.c) ?den dileriz.

Turnuvaya katılacak takımlar:

1-Akköse Köyü ?     Sorumlusu :  Recep Gür

2-Çalışanlar Köyü-   Sorumlusu :  Zafer Tarkan

3-Taşçılar köyü  ?     Sorumlusu:  Kahraman Akbulut

4-Gülen Köyü ?        Sorumlusu:  Dursun Biberoğlu

5-Kondu Köyü ?       Sorumlusu:  Ali Yazıcı

6-Mardadıco gençlik ?Sorumlusu:  Yaşar Güloğlu

7-Yenice Köyü ?         Sorumlusu:  Mustafa Özdemir

8-Kalanas ?               Sorumlusu:  Adem Yavuz

9-Stalimes-               Sorumlusu: Hüseyin Yavuz

10-Kirazlıspor-           Sorumlusu : Turan Usta


Haber:Fahri Düzenli



İlginizi Çekebilir