Demokrasi ve Milli Birlik Kupası Şampiyonu Belli Oldu

Demokrasi ve Milli Birlik Kupası Şampiyonu Belli Oldu

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesinin düzenlemiş olduğu Sınıflar Arası Futbol Turnuvasında Şampiyon 12-C Sınıfı oldu.

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesinin düzenlemiş olduğu Sınıflar Arası Futbol Turnuvasında Şampiyon 12-C Sınıfı oldu.

Öğrencilerimizin birbirlerine olan saygılarını artırmak,Öğrencilerde Milli Birlik Duygusunu perçinlemek amacı ile  Okul İdaresi tarafından bu yıl ?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sınıflar Arası Futbol Turnuvası?adı altında gerçekleştirilen turnuvaya öğrenciler çok büyük bir ilgi gösterdiler./resimler/2018-4/19/1631217048703.jpgÇok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz´un Organizatörlüğünde,Beden Eğitimi Öğretmeni Yavuz Güler  Yönetiminde gerçekleştirilen ve de 12 Takımın mücadele ettiği turnuva birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Her gün öğle arasında  oynanan müsabakalarda Beden Eğitimi Öğretmeni Yavuz Güler ise dinlenme zamanından fedakarlık yaparak öğrencilerin maçlarını gönüllü hakem olarak yönetti.

BİR ÇOK ÖĞRETMEN TAKIMLARDA MÜCADELE ETTİ

Öğrencilerin bu anlamlı ve de Özel Turnuvalarına Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmenleri de çok büyük bir ilgi gösterdiler./resimler/2018-4/19/1632509706656.jpgÖğretmenler çeşitli takımlarda oyuncu olarak mücadele ederek öğrencilerin bu tatlı heyecanlarını paylaşmış oldular.

OKULDA REKABET ORTAMI OLUŞTURULDU

Turnuvaya katılan takımlar okulda mükemmel bir rekabet ortamı oluşturdular.Her takım kendisine bir taraftar grubu oluşturdu.Bu şekilde turnuva heyecanı tüm okulda yaşandı

FİNAL MAÇINA BÜYÜK İLGİ

19 Nisan 2018 Perşembe Günü Turnuvanın Final Müsabakası oynandı.10-A ile 12-C Takımları arasında oynanan final müsabakasını Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Arif Sami Özkurt,Müdür Baş Yardımcısı Zihni Boz,Müdür Yardımcısı Adnan Köse  katıldı./resimler/2018-4/19/1634401427565.jpgZevkli ve çekişmeli geçen final müsabakasına Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri çok büyük bir ilgi gösterdiler.

10-A´NIN NEFESİ YETMEDİ

Final Müsabakasına  çok iyi başlayan 10/A Sınıfı karşılaşmanın ilk yarısını 3-1 önde kapatmayı başardı.Ancak müsabakanın ikinci yarısında maça ağırlığını koyan 12-C Sınıfı ikinci devrede mükemmel bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan 6-4 galip ayrılmasını bildi ve de Turnuvada Şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı.

Maç sonunda 12-C Sınıfı Şampiyonluk sevincini sahada Sınıf Arkadaşları ile paylaştı.

KUPA VE MADALYALAR 23 NİSAN´DA

?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sınıflar Arası Futbol Turnuvası?´nda dereceye giren Öğrencilerin Kupa ve Madalyaları 23 Nisan Pazartesi, Günü Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirilecek olan İlçe Kutlama Törenleri esnasında verilecek.

ÖZKURT ?ÖĞRENCİLERİMİZ HEM EĞLENİYOR HEM DE ÖĞRENİYORLAR

Öğrencilere dostluk,kardeşlik,Milli Birlik ve beraberlik duygusu aşılamak amacı ile düzenlemiş oldukları turnuvanın amacına ulaştığını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Arif Sami Özkurt turnuva boyunca okulda mükemmel bir yarışma ve de rekabet ortamının oluştuğunu bu şekilde öğrencilerin hem yarıştıklarını hem de dinlendiklerini sözlerine ekledi.

Millet olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyguğumuz günlerden geçtiğimizi ifade eden Müdür Özkurt Okul İdaresi olarak bu yüzden bu seneki Turnuvanın ?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sınıflar Arası Futbol Turnuvası? olarak organize edildiğini ifade etti.

Turnuvaya göster5miş oldukları yoğun ilgiden dolayı tüm öğrencilerine teşekkür eden Okul Müdürü Arif Sami Özkurt ayrıca dinlenme zamanlarını öğrencilere ve turnuvaya ayıran Turnuva Organizatörü Beden Eğitimi Öğretmeni Yavuz Güler´e  ve de Turnuvada takımlarda oyuncu olarak oynayan ve de öğrencilerin heyecanlarını paylaşan Tüm Öğretmen Arkadaşlarına teşekkür etti.



İlginizi Çekebilir