Dağcıların Zorlu Tırmanışı!

Dağcıların Zorlu Tırmanışı!

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar, Karla kaplı Çamlıhemşin Yaylalarında etkinlik düzenledi.

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) üyesi dağcılar hafta sonu yaptıkları etkinlikle Karla kaplı Çamlıhemşin Poku ve Sal Yaylalarına zorlu bir yürüyüş etkinliği düzenleyerek doğal güzellikleri doyasıya yaşadılar.

Hafta sonu erken saatlerde Trabzon´dan 21 kişilik dağcı ekibi ile yola çıkan sporcular, Rize´nin Çamlıhemşin İlçesine gittiler. Son günlerde yağan karla birlikte bu yıl ilk defa kar üstünde yürümenin zorluğuyla etkinliğe başlayan dağcılar, 14 kilometrelik karla kaplı parkuru yürüyerek önce Pokut daha sonra Sal Yaylasına ulaştılar. Yol buyunca karın getirdiği kartpostal görüntüleriyle baş başa kalan dağcılar, hedeflerindeki yürüyüşün son noktası olan Sal yaylasında bir süre dinlenerek çaylarını yudumladılar. Sonbahar ve Kar yağışının getirdiği manzaralar karşısında ziyaretlerini fotoğraf karelerine alan dağcılar, bir hafta sonu zorlu geçen bir etkinliği tamamlayarak Trabzon´a döndüler./resimler/2016-9/25/2118563828495.jpgUzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği Başkanı Aydın Mutlu,? etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Hafta sonu Rize Çamlı Hemşin ilçesindeki Poku ve Sal Yaylalarına 21 kişilik sporcu arkadaşlarımızla karla kaplı parkurda zorlu bir yürüyüş etkinliği düzenledik. Yaylaların temiz havasını ve doğal güzelliklerini yaşamanın mutluluğunu yaşadık. Bizlere eşlik eden tüm doğaseverlere tekrar teşekkür ediyorum. Hep birlikte bölgemizi ve ülkemizi bütün dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz, ?dedi.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir