Dağcılar İftar Yemeğinde Buluştu

Dağcılar İftar Yemeğinde Buluştu

Uzungöl Doğa Sporları ve Adrenalin Derneği/Kulübü İftar Yemeğinde Beşinci Kez Buluştu.

Uzungöl Doğa Sporları ve Adrenalin Derneği/Kulübü üyeleri derneğin kurulduğu yıldan beri Geleneksel İftar Yemeğinde beşinci kez bir araya geldi.

/resimler/2015-6/30/0922413963017.jpg

Uzungöl Doğa Sopları ve Adrenalin Derneği/Kulübü üyeleri Trabzon DSİ Sosyal Tesislerinde iftarlarını birlikte açmıştır. İftar yemeğine Çaykaralı hemşerimiz Trabzon Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Dr. Özgür Keskin ve Çaykaralı Müteahhit İş Adamı MYS İnşaatın sahibi Muzaffer Mutlu da katıldı.

/resimler/2015-6/30/0925253028722.jpg

Derneğe katkılarından dolayı Trabzon Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Dr. Özgür Keskin´e Teşekkür Plaketi verildi. Plaketi kızı ile beraber alan Dr. Keskin memnuniyetini ifade ederek Kulübün faaliyetlerini takip ettiklerini ifade etti. Dr. Özgür ?´ Uzungöl Doğa Sporları ve Adrenalin Kulübü etkinlikleriyle doğayı ve doğa sporlarını yaşatma ve sevdirmenin yanında Çaykara ve Uzungöl´ümüzün tanıtımında önemli katkı sağlamaktadır. Böyle bir Kulüpten plaket almak benim için gurur vericidir, başarılar dilerim´´ şeklinde memnuniyetini ifade etti.

/resimler/2015-6/30/0924023808999.jpg

Plaketi takdim eden Uzungöl Doğa Sporları ve Adrenalin Dernek Başkanı Aydın Mutlu da ?´Derneğimizi beş yıl önce arkadaşlarımızla beraber kurduk, üyelerimizi artırdık, her ay bir ya da biden fazla etkinlik yapar duruma geldik. Kulübümüzü kurduk, Türkiye Dağcılık Federasyonunun gerek dağcılık faaliyetleri ve gerek eğitim faaliyetlerine katılan kulüplerin başında gelen kulüpler arasına girdik. Bunu üyelerimizin destekleri ve gayretleriyle ve dostlarımızın katkılarıyla başardık. Üyelerimize ve katkılarını esirgemeyen dostlarımıza teşekkür ederim´´ dedi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir