Cumhuriyet Sanat Sergisi Açılıyor

Cumhuriyet Sanat Sergisi Açılıyor

Trabzon´da faaliyet gösteren Tılsım Uluslararası Sanat Derneği ?5. Geleneksel Cumhuriyet Sergisi´ açmaya hazırlanıyor.

Trabzon´da faaliyet gösteren Tılsım Uluslararası Sanat Derneği tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Cumhuriyet Sergisi 25 Ekim 2019 tarihinde açılacak.

Sanatı geniş kitlelere sevdirmek amacıyla kurulan ve Trabzon´da faaliyet gösteren Tılsım Uluslararası Sanat Derneği her kesimden pek çok sanatseverin buluştuğu bir köprü oldu. 

Tılsım Uluslararası Sanat Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, bu yıl 5´ncisi yapılacak olan Cumhuriyet sergisi ile 12 ayrı sanat dalında sanatçıların ürettikleri eserleri sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.  

25 Ekim tarihinde, Trabzon İl Kültür ve Turizm il Müdürlüğü sergi salonunda yapılacak olan açılış töreninde, sanatçılardan, Ali Çelenk, Ayfer Sarı, Aygün Sungur, Ayşen Çoruhlu, Azmi Natik Aydın, Emine Zengin, Engel Eser Yüksek, Figen Dülger, Hasan Eraydın, Hasan Yıldız, Havva Atasoy, Hayrı Bostan, İbrahim Halil Gözler, Melek Bacıoğlu, Melek İnan Bozömeroğlu, Melike Kazaz, Meryem Özer, Meryem Sarı, Murat Yüce, Mustafa Arslan, Nurcihan Şişik, Nursel Karaçengel, Ömer Kamil Yazıcı, Sonay Çevik, Songül Kartal ve Zehra Atalay´ın eserlerinin yer aldığı sergi 25 Ekim- 6 Kasım tarihleri arasında açık kalacak./resimler/2019-10/23/1200250270770.jpgHaber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir