Cumhur İttifakı Meclis Adayları Belli Oldu

Cumhur İttifakı Meclis Adayları Belli Oldu

Çaykara Belediyesi Cumhur İttifakı Belediye Meclis Adayları Belli Oldu

31 Mart 2019 Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Çaykara İlçemizde Seçim süreci devam ediyor.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Çaykara Belediye Başkanlığı,Muhtarlık ve Belediye Meclis Üyelikleri için heyecan zirveye çıkarken Cumhur İttifakı Çaykara Belediyesi Meclis Üyeleri belli oldu.

/resimler/2019-2/20/1024187131454.jpgCumhur İttifakı Çaykara İlçemizde AK Parti Adayı ve Mevcut Belediye Başkanımız Hanefi Tok´un Adaylığı ile seçimlere katılıyor.Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor.

S.N.

ADI SOYADI

MESLEĞİ

1

Seyfullah Kaya

Turizmci

2

Temel Şimşek

Esnaf

3

İrfan Ayal

Esnaf

4

Bünyamin Erdoğan

Turizmci

5

Gökhan Yıldırım

İnşaat Mühendisi

6

Mehmet İbrahimağaoğlu

Emekli

7

Kibar Yıldız

Emekli

8

Ömer Çakır

İnşaat Mühendisi

9

İlyas Birkan

Emekli

10

Esra Akdoğan

Ev Hanımı

KONTENJAN:Necmettin Özkul

Makine Mühendisi

BAŞKAN TOK-BİR SEVDADIR ÇAYKARA

Çaykara İlçemizde doğup büyüyen Çaykara İlçemizde ya da diğer yerlerde yaşamlarını sürdüren tüm Çaykara´lı hemşerilerimizin Çaykara İlçemiz ile aralarında mükemmel bir Gönül Bağı olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Çaykara Belediye Başkan Adayı Hanefi Tok kendilerinin de Çaykara İlçemize Hizmet Sevdası yolunda Çalışma Arkadaşları ile birlikte mesai kavramı tanımadan çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi./resimler/2019-2/20/1024372287953.jpgÇaykara İlçemizin ve bu güzel İlçemize Hizmet etmenin Büyük bir sevda olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Hanefi Tok İlçemizde Geçtiğimiz 5 senelik Hizmet sürelerinde İlçemizin her Mahallesine en mükemmel hizmeti taşıma gayreti içerisinde olduklarını insanlarımızın daha rahat ve huzurlu bir ortama kavuşabilmeleri için yoğun bir tempo harcadıklarını sözlerine ekledi.

Her Mahallemizin sorununu çok iyi bildiklerini ve bu sorunlarının çözüm yollarının da hazır olduğunu ifade eden Çaykara Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hanefi Tok  Çalışma Planlarının ve Projelerinin hazır olduğunu Çaykara Halkımızın Tercihleri ile 1 Nisan Sabahından itibaren Çaykara İlçemize Hizmet Etme Sevdası yolunda ekibi ile birlikte yeniden çalışmaya başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Altyapı ve Yatırım anlamında Çaykara İlçemizde bir çok projenin hazır olduğunu ve seçimlerden hemen sonra bu projelerin tamamının hayata geçirileceğini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok hazırlanan bu projelerin hayata geçirilmesi ile birlikte insanlarımızın daha modern,daha iyi altyapı imkanlarına sahip  bir  İlçede yaşamalarını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Hbaer: Çaykara Gündem Gazetesi



OGENELİ
20.02.2019 18:59:39
Çaykara´nın en fazla nüfusa sahip yerlerinden biri olan Karaçam´dan gösterilen kişinin yeri kontenjan mı olmalıydı?

isimsiz çaykaralı
20.02.2019 22:42:23
Ogeneli bırak bu havaları senin köyünden daha çok nüfusa sahip yerler de var unutma.Hanefi Tok tok insan ne yapacağını bilir.Hanefi Tok,un can arkadaşı Ömer.

ANOSOLU
22.02.2019 13:12:00
Kontenjan demek Başkan seçildiğinde başkan ile çalışacak kişi demektir.ogeneli arkadaş önce bunu bil.

OGENELİ
23.02.2019 18:19:47
Kontenjanın banko olduğunu biliyoruz sayın Anosolu ve Çaykaralı kardeşler. Benim demek istediğim nüfusu fazla yerlerin temsilcilerini kritik yerden yaz ki oy oranı ve katılım artsın. ;-)

İlginizi Çekebilir