Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Sonay Aldırmaz,Çaykara İlçesinde Göreve Başladı

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Sonay Aldırmaz,Çaykara İlçesinde Göreve Başladı

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Çaykara İlçesinde Göreve Başladı

Çaykara M.İlhan Durgun Devlet Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Sonay Aldırmaz göreve başlayarak Çaykara İlçesine hizmet vermeye başladı.

Haftanın 5 günü Çaykara İlçesine Hizmet verecek olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanının Çaykara İlçesinde göreve başlaması Sağlık alanında çok önemli bir gelişme olarak göze çarpıyor.

Hasta olmaları durumunda Çocuklarını Of Devlet Hastanesi  ya da Trabzon İlinde bulunan diğer hastanelere götürmek zorunda kalan anne babalar artık Çaykara M.İlhan Durgun Devlet Hastanesine çocuklarını getirebilecekler.

Son senelerde Sağlık alanında önemli gelişmelerin yaşandığı Çaykara M.İlhan Durgun Devlet Hastanesinde şu an itibarı ile Uzman Aile Hekimleri,Dahiliye,Psikiyatri,Diş Hekimi,Acil Servis,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanlarında Uzman Doktorları ile Çaykara İlçesine Hizmet veriyor.

ÇOCUK HASTALIKLARI UZMANI DR SONAY ALDIRMAZ’I TANIYALIM

Hastanede göreve yeni başlayan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı  Dr. Sonay Aldırmaz içimizden biri aslında.

İlçemiz Maraşlı Mahallesinden olan Dr Sonay Aldırmaz,CHP Çaykara Belediye Başkan Adayı Naim Çimen’in kızı.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu olan Dr Sonay Aldırmaz,Uzmanlık Eğitimini de yine İstanbul Üniversitesi  Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tamamladı.

14 Senelik Uzman Çocuk Doktoru olan Sonay Aldırmaz,Ordu,Denizli,Mersin ve Rize illerinde Uzman Çocuk Doktoru olarak görev yaptıktan sonra doğup büyüdüğü toprakların insanlarına hizmet verme sevdası ile Çaykara İlçesinde göreve başladı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Uzman Doktor Sonay Aldırmaz’ı Çaykara İlçemize atanmaları dolayısı ile tebrik ediyor,görevlerinde başarılar diliyoruz.



İlginizi Çekebilir