CHP´den Kaynaşma Gecesi

CHP´den Kaynaşma Gecesi

CHP Çaykara İlçe Teşkilatı Uzungöl´de Kaynaşma ve Dayanışma Gecesi Düzenledi

31 Mart 2019 Tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili seçim çalışmaları Ülkemizin her tarafında olduğu gibi Çaykara İlçemizde de yoğun bir tempo ile devam ediyor.

CHP Çaykara İlçe Teşkilatı tarafından 2 Mart 2019 Cumartesi Günü Uzungöl´de Kaynaşma,dayanışma ve birliktelik Gecesi düzenlendi./resimler/2019-3/4/1111427785285.jpgGeceye CHP Trabzon İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tavşanoğlu,CHP Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyelere,Uzungöl Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Uzungöl Muhtar Adayları ile Çaykara ve Trabzon´dan gelen yüzlerce vatandaş katıldı.

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun´un TV Programı sebebi ile katılamadığı gecede İl Başkanı Uzun´un Tebrik mesajı okundu.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya´nın yoğun programları sebebi ile katılamadıkları geceye CHP Eski Milletvekillerinden Haluk Pekşen de TV programından dolayı katılamadılar.Ancak gecede Her İki Milletvekilinin de tebrik mesajları okundu.

Yüzlerce davetlinin katıldığı Organizasyon akşam yemeği,protokol konuşmaları ve müzik bölümü ile sona erdi.

BAŞKAN SARI-GENÇLER BENİ HEYECANLANDIRIYOR

Cumhuriyet Halk Partisinin Cumhuriyetin Temel Yapı Taşı olan bir parti olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan CHP Çaykara İlçe Başkanı İsmail Sarı CHP´nin Çaykara İlçemizde hakttiği yere gelebilmesi adına yoğun bir tempo ile çalıştıklarını ifade etti./resimler/2019-3/4/1115124195250.jpgBelediye Başkan Adayları Hasan Düzgün´ün hem projeleri,hem Çaykara İlçemizin değişimine ve gelişime vermiş olduğu önem hem de Ufkunun son derece açık olması sebebi ile CHP Çaykara Teşkilatını heyecanlandırdığını ifade eden Başkan İsmail Sarı Çaykara Belediye Başkanlığının CHP tarafından kazanılması durumunda Çaykara İlçemiz için çok güzel projeler ile Şirin İlçemize hizmet vermeye başlayacaklarını sözlerine ekledi.

BAŞKAN ADAYI DÜZGÜN-SEVDAMIZ ÇAYKARA

Herkesin ortak sevdasının Çaykara olduğunu ve de Siyaset alanında rakipleri olan diğer Belediye Başkan Adayları ile birlikte Çaykara İlçemize hizmet verme sevdası yolunda yola çıkacaklarını ifade ederek konuşmasına başlayan CHP Çaykara Belediye Başkan Adayı Hasan Düzgün Hizmet sevdası yolunda Aday olan tüm Yönetici adaylarımızxa çok büyük saygı duyduklarını halkımızın kendisine en iyi hizmeti yapacak olan yöneticiyi seçerek 31 Mart 2019 tarihinde göreve getireceğini sözlerine ekledi./resimler/2019-3/4/1116240915461.jpgBu özel gecede insanların eğlenme, tanışma ve kaynaşmalarına büyük önem verdiklerini gecenin bu amaçla tertip edildiğini ifade eden CHP Çaykara Belediye Başkan Adayı Hasan Düzgün Çaykara İlçemiz ile ilgili plan ve projelerinin hazır olduğunu,seçime sadece bir ay kaldığını bu süre içerisinde ev ev kapı kapı dolaşarak projeleri,ni insanlarımıza anlatacaklarını sözlerine ekledi.

MÜZİK GECESİ BÜYÜLEDİ

Gecede Başta Uzungöl´lü Sanatçılar Erol Akyüz ve Ahmet Karaca olmak üzere bir çok sanatçı sahne alarak katılımcıları neşelendirdi.

Uzungöl´lü Sanatçılar Erol Akyüz ve Ahmet Karaca çaldıkları oyun havaları ve okudukları birbişrinden güzel türküler ile geceye farklı bir renk kattılar.

AĞAOĞLUNDAN MUHTEŞEM KEMENÇE

Çaykara´lı Genç Sanatçı Mert İbrahim Ağaoğlu gecede sahne aldı.Genç Sanatçı güzel kemençesi ile davetlilerden çok büyük bir alkış almayı başardı

BİLİCİ YİNE BÜYÜLEDİ

Çaykara´lı Sanatçı Mehmet Ali Bilici her zaman olduğu gibi muhteşem bir sahne performansı ile sahne aldı.

Okuduğu birbirinden güzel türküler ile geceye katılanları coşturan Mehmet Ali Bilici´nin muhteşem sahne performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı

TÜRKÜNÜN USTASI SAHNEDE

Muhteşem sazı ile Çaykara İlçemizde gönülleri fetheden Sanatçı Nesrullah Sivaz her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir sahne performansı ile geceye farklı bir renk ve güzellik kattı./resimler/2019-3/4/1117383416932.jpgTürk Halk Müziğinin birbirinden güzel türkülerini kendine has uslubu ile hem çalan hem de okuyan Sanatçı Nesrullah Sivaz´ın türküleri sahnede adeta yaşaması ve içten okuması herkesi kendisine hayran bıraktı.

Zaman zaman türkülere katılımcıların da eşlik ettikleri Nesrullah Sivas´ın mükemmel sahne performansı davetlilerin alkışları eşliğinde sona erdi.

AİLE FOTOĞRAFI

Programın son bölümünde ise 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çaykara İlçemizden Belediye Meclis Üyesi Adayları olan Yöneticiler sahneye davet edildi.Birlikte çekilen Aile Fotoğrafı ile gece sona erdi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Kaynaşma Gecesi

İlginizi Çekebilir