CHP Meclis Adayları Belli Oldu

CHP Meclis Adayları Belli Oldu

CHP Çaykara Belediyesi Meclis Adayları Belli Oldu

31 Mart 2019 Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Çaykara İlçemizde Seçim süreci devam ediyor.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Çaykara Belediye Başkanlığı,Muhtarlık ve Belediye Meclis Üyelikleri için heyecan zirveye çıkarken CHP  Çaykara Belediyesi Meclis Üyeleri belli oldu.

/resimler/2019-2/20/1642330544151.jpg

CHP Çaykara İlçemizde Uzungöl´lü  İş Adamı ,Araştırmacı Yazar Hasan Düzgün´ün  Adaylığı ile seçimlere katılıyor.CHP  Belediye Meclis Üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor.

/resimler/2019-2/20/1643303201215.jpg

S.N.

ADI SOYADI

MESLEĞİ

1

Feyzullah Kuvvetli

Esnaf

2

Özcan Çakıral

Serbest

3

Mustafa Kemal Zengin

Turizmci

4

Ahmet Yaman

İş Adamı

5

Eşref Dinçer

Emekli

6

Sabahattin Çalıkoğlu

Emekli

7

Dursun Ali Aydoğan

İnşaatçı

8

Nurettin Ayaz

Serbest

9

Yılmaz Hüseyinpaşaoğlu

Turizmci

10

Mustafa Aygün

Turizmci

KONTENJAN:Mustafa Zeren

Emekli

DÜZGÜN-HER ŞEY ÇAYKARA İÇİN

Ekibi ile birlikte Çaykara İlçemizi değişime ve atılıma hazırlamak için yola çıktıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan CHP Çaykara Belediye Başkan Adayı Hasan Düzgün  Çaykara İlçemizin çalışkan ve üretken İsimlerini Belediye Meclis Adayı olarak programa almak sureti ile Çaykara İlçemizin sağlam temeller üzerinde hizmet almasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

CHP Partisi ve Belediye Meclis Üyeleri olarak Çaykara İlçemizde her mahallemizin Hizmet planlamasını yaptıklarını ve Mahallelerimizin hizmet alanlarının planlamasını yaptıklarını ifade eden Belediye Başkan Adayı Hasan Düzgün Halkımız tarafından görevin kendilerine verilmesi durumunda 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren ekibi ile birlikte kollarını sıvayarak yola çıkacaklarını sözlerine ekledi.

/resimler/2019-2/20/1643131950917.jpg

Çaykara İlçemizi bir bütün olarak gördüklerini ve de asla hiçbir şekilde yer ya da Mahalle ayrımı yapmayacaklarını ifade eden Başkan Adayı Hasan Düzgün gerçekleştirecekleri hizmetleri önem ve öncelik sırasına göre planlayacaklarını ve bu şekilde her mahallemize ulaşarak hemşerilerimize hizmet taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

Turizmin Çaykara İlçemiz için bulunmaz bir fırsat olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Hasan Düzgün Turizmin sadece Uzungöl ile sınırlı kalmayacağını diğer mahallelerimizde yaşayan insanlarımızın da evlerini pansiyona çevirerek Turizmden faydalanmalarını sağlayacak olan çeşitli, projeleri hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

Karadeniz Turizminin göz bebeği Uzungöl´ün Bölge ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden bir tanesi olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Hasan Düzgün senelerdir herkese anlatmaya çalıştığı hayata geçirmeye çalıştığı Uzungöl Davos Olmalıdır Projesini mutlaka hayata geçireceklerini bu şekilde Uzungöl´ün Marka değerini daha da yukarılara ulaştırarak Turizm alanında bir Dünya Devi olmasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Meclis Adayları Belli Oldu

İlginizi Çekebilir