Cemal Ağırman Muhtar Adaylığını Açıkladı

Cemal Ağırman Muhtar Adaylığını Açıkladı

Cemal Ağırman, yaptığı basın açıklamasında Çaykara-Taşkıran Mahallesi´nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi Çaykara Taşkıran mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan Cemal Ağırman,? Mahallemizin eksikliklerini ve sorunlarını biliyorum. Bilgi, birikim ve tecrübelerimle Taşkıran mahallesine hizmet etmek için adayım,? dedi.

Çevresinden ve mahalle halkından olumlu tepkiler aldığını kaydeden Muhtar adayı Ağırman,? Kanun ve nizam içerisinde herkesin hak ve hukukunu koruyarak, insanlar arasındaki ilişkilerde elimizden geldiğince köprü olmayı ilke edinmekteyim. Hizmet için azami gayret göstereceğimi, devlet nezdinde hizmet için girilmedik kapı bırakmamayı herkesin huzurunda söz veriyorum. Yapacağımız birçok proje ile mahallemizi daha yaşanılabilir bir merkez haline getirmek için çalışacağım. Oluşturacağımız kültürel ve sosyal platformlarla mahallemizde ki bütün insanları bir araya getirerek güzel bir ortam oluşturmayı hedefliyorum. En iyi hizmet verebilmek için 7/24 ulaşılan bir muhtar olabilmek için seçmenlerimizin vereceği destekle bu güzel hizmete talibim? dedi. 

/resimler/2019-1/8/2154289412533.jpgCEMAL AĞIRMA KİMDİR?

1960 Yılında Çaykara Taşkıran Mahallesinde doğdu. İşletme Fakültesi mezunu. 28 yıl Sağlık ve Milli eğitim Bakanlığı bünyesinde idari işler ve yöneticilik yaptı.

Haber: Caykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir