Sivas´tan Çaykara´ya Gelin Geldi.

Sivas´tan Çaykara´ya Gelin Geldi.

Çaykara´lı İş adamımız Kemal Aktürk´ün Oğlu Fatih Aktürk İle Sivas´lı Enise Almas Uzungöl Sezgin Otel´de Düzenlenen Dillere Destan Bir Düğün İle Evlendiler.

Çaykara İlçemizin Yakışıklı delikanlısı Fatih Aktürk ile Sivas İlimizden olup İstanbul´da ikamet etmekte olan Dün yalar güzeli Kızımız Enis Almas  13 Ağustos 2017 Pazar Günü Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen mahşeri bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Çaykara´lı İş Adamımız Kemal Aktürk´ün oğlu,Trabzon Barosu Avukatlarımızdan Trabzon İlimizde Çaykara İlçemizin Hukuk alanındaki gözü kulağı Avukat Selman Aktürk´ün Abisi olan Fatih Aktürk ile Selma Aktürk´ün düğün törenlerine yüzlerce davetli katıldı./resimler/2017-8/15/1410178641287.jpgGenç çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Kaymakamımız İhsan Ayrancı,Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanımız Temel Şimşek,MHP Çaykara İlçe Başkanımız Cemal Balcıoğlu,her iki ailenin yakınları ile gelin ve damadın okul arkadaşları ile öğretmen arkadaşları ve de çok sayıda davetli katıldı.

Gelin ve damadın muhteşem dansı ile başlayan düğün töreninde daha sonra ise gelin ve damat her masayı tek tek dolaşarak mutluluklarını paylaşmak üzere salonu dolduran tüm misafirlere teşekkür etti.

/resimler/2017-8/15/1411120048637.jpgUzungöl´e neşeyi,kahkahayı hayatın her türlü zorluğuna rağmen Gülmeyi öğreten Emekli Öğretmen Ali Rıza Can da eşi ile birlikte Genç Çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Uzungöllü Sanatçı Erol Akyüz ile Kemençe Sanatçısı Serhat Yıldırım´ın sahne aldığı düğün töreninde sanatçıların çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetliler gönüllerince bir akşam yaşadılar.

KAVALIN ÜSTADI UZUNGÖL´DE

Kavalı Türkiye ve de Dünyaya sevdiren isim Ulusal ve de Devlet Sanatçısı Çaykara´lı Hemşerimiz Sevgili Kerim Aydın genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.Muhteşem bir uzun hava ile programına başlayan Sevgili Kerim Aydın daha sonra ise yöremizde oynanan çeşitli oyunlar ile ilgili çaldığı oyun havaları ile misafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı./resimler/2017-8/15/1414080520807.jpgYaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle Takı Töreni Esnasında düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak  gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarına ortak olmuş oldular.

Takı Töreninin ardından eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken çekilen Aile Fotoğrafları ile genç çiftlerimizin düğün törenleri sona erdi./resimler/2017-8/15/1415038021815.jpgÇaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en doğru,en anlamlı ve de en güzel kararlarını veren Genç Çiftlerimiz Sevgili Enise & Fatih Aktürk  Çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Sivas Gelin

İlginizi Çekebilir