Zeki Bilge İlkokulu İl Üçüncüsü

Zeki Bilge İlkokulu İl Üçüncüsü

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Masa Tenisi Minik Takımı Takım Halinde Trabzon İl Üçüncüsü Olarak İlçemize Bir Kupa Daha Getirdiler.

Spor alanında Çaykara İlçemiz bir kupa daha kazandı.Çaykara Merkez Zeki Bilge İlkokulu Kız Takımı Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışmalarında Trabzon Üçüncüsü olmayı başlardılar ve de İlçemize bir kupa daha kazandırdılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Etkinlikleri kapsamında Trabzon Akçaabat Fatih Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara Zeki Bilge İlkokulumuz Minikler Kategorisinde hem kız hem de erkek öğrenci takımları ile müsabakalara katıldılar./resimler/2017-3/10/1132126280207.jpg7-8-9 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen müsabakalarda öğrencilerimizi maçlara öğretmen arkadaşımız Ömer Avcı hazırladı.

Zeki Bilge İlkokulumuz müsabakaya Öykü Gündoğdu,Gülsüm Çelebi,Ayşe Baltacı,Mehmet Emre Sevinç,Mehmet Kaan Çelik,Fatih Muhammet Ayazoğlu isimli öğrenciler ile katıldı.

ERKEK ÖĞRENCİLER ÇEYREK FİNALE KADAR

Toplamda 32 okulun yarıştığı minik öğrenciler erkekler kategorisi müsabakalarında gruptan çıkmayı başaran Zeki Bilge İlkokulumuz çeyrek finalde karşılaştığı Yavuz Selim İlkokulu´na kaybederek turnuvayı tamamladı.

KIZLAR YARI FİNALE

Toplamda 9 okulun katıldığı Kız Öğrenciler Minikler Masa Tenisi İl Birinciliğinde Kızlarımız B Grubunda Zehra Kitapçıoğlu ve  Söğütlü İlkokulu ile aynı grupta yer aldılar.Grubu ikinci sırada tamamlayan kızlarımız bu başarıları ile yarı finale çıkmayı başardılar.

Yarı Finalde Turnuva Şampiyonu Ali Kemal İlkokulu ile karşılaşan Çaykara´lı minik kızlarımız Turnuva Şampiyonuna kaybederek Turnuvayı üçüncü tamamladılar ve de Çaykara İlçemize Üçüncülük Kupası ile döndüler./resimler/2017-3/10/1132394175703.jpgGönüllü olarak mesai dışı zamanlarında fedakarlık göstererek öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan Zeki Bilge İlkokulu Sınıf Öğretmenimiz Ömer Avcı  Turnuvanın ardından yaptığı değerlendirmede ?Bu yıl kazandığımız tecrübelerden faydalanarak gelecek yıllarda Şirin İlçemiz Çaykara´yı her alanda olduğu gibi Sportif başarılar anlamında da çok daha iyi temsil edeceğimize yürekten inanıyoruz? şeklinde konuştu.

Çaykara Merkez Zeki Bilge İlkokulu Müdürümüz İzzet Gönan ise Okul olarak öğrencilerimizi akademik anlamda yetiştirebilme amacının yanı sıra öğrencilerin sosyal ve de kültürel anlamda da kendilerini yetiştirmelerine çok büyük önem verdiklerini ve de yine okul olarak hazırlamış oldukları çeşitli projeler ile öğrencilerimizin bu alanlarda yetişebilmeleri için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını ifade etti./resimler/2017-3/10/1133116563935.jpgFiziki imkanlarının iyileştirilmesi durumunda öğrencilerinin daha iyi ortamlarda çalışma imkanını yakalamış olacağını ve de bu durumun doğal olarak başarıya yansıyacağını ifade eden Okul Müdürü İzzet Gönan bu konuda destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Kupa Masa Tenisinden

İlginizi Çekebilir