Çaykaraspor,Beşikdüzü Karşısında Dondu 0-2

Çaykaraspor,Beşikdüzü Karşısında Dondu 0-2

Trabzon İkinci Amatör Kümede mücadele eden Çaykaraspor evinde misafir ettiği Beşikdüzüspor karşısında 2-0 kaybederek zirve yarışında çok önemli bir yara aldı.

Trabzon İkinci Amatör Kümede mücadele eden Çaykaraspor evinde misafir ettiği Beşikdüzüspor karşısında 2-0 kaybederek zirve yarışında çok önemli bir yara aldı.

27 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 13.00’da Çaykara İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşma çok soğuk bir havada oynanırken karşılaşmanın ikinci devresinde başlayan kar yağışı oyunu olumsuz etkiledi.

                                                             Trabzon 2. Amatör Küme Liginde Mücadele eden  Çaykaraspor  A Takımı

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Gençlik Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt karşılaşmayı Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı  Ferhat Atasoy  ile birlikte tribünden takip ettiler.

Burak Baş,T.Bilal Özkan,S.Selenga Mısır’ın Hakem olarak görev yaptıkları karşılaşmada takımlar sahada şu onbirler ile mücadele ettiler.

ÇAYKARASPOR-Ali Burak Karoğlu,Mümin Mazlum,Onur Yaktı,Kerem Koç,Onur Odabaş,Serkan İnce,Mustafa Kahveci,Furkan Tuç,Umut Odabaş,Salih Veli,Veysel Barış Karoğlu

Takımın önemli oyuncularından olan Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin 6 numaralı forması ile karşılaşmanın ikinci devresinde takımdaki yerini aldı.

BEŞİKDÜZÜSPOR-Turgay Dilli,Harun Dilli,Ayhan Gündoğdu,Ersin Demirel,Volkan Batman,Miraç Dilli,Ömer Mirze,A.Samet Baştan,Arda Öztürk,Mehmet Lermi,A.Deniz Aşık

Çok soğuk bir havada oynanan ve denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısında Konuk Takım Beşikdüzüspor Ömer Mirze ile bulduğu gol ile soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Olumsuz havanın etkisini gösterdiği ve kar yağışının başladığı maçın ikinci yarısında Çaykaraspor tabiri caiz ise tek kale oyun oynadı.

Gol için her şeyi deneyen ekibimiz aradığı golü bir türlü bulamadı.

Konuk Takım Beşikdüzüspor,Karşılaşmanın ikinci yarısının ortalarında  ender gelişen ataklardan birinde Arda Öztürk ile bulduğu gol ile farkı ikiye çıkardı.

Bu golün hemen ardından Beşikdüzüspor penaltı atışı kazandı.Çaykaraspor kalecisi Ali Burak Karoğlu penaltı atışını kurtararak takımını ateşledi.

Penaltıdan sonra rakip kaleye iyice yüklenen Çaykaraspor,aradığı golü bir türlü bulamadı ve maç konuk ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından Beşikdüzüspor puanını 24’e çıkararak ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı.

Çaykaraspor ise 18 Puanda kaldı ve zirve yarışında çok önemli bir yara aldı.

Trabzon ikinci Amatör Küme’de ilk yarı maçları tamamlandı.İkinci Yarı maç tarihleri henüz ilan edilmedi.



İlginizi Çekebilir